EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.9.2023  /  Bar Loose  /  Helsinki

Nyrkkitappelu, Grillijono K.O.

Nyrkkitappelu, Grillijono K.O. Liput

Bar Loosen syyskuu pistetään pakettiin lauantaina 30.9. yläpelti paljaana ja niin, että hiki lentää, kun paikalle saapuu kaksi tämän hetken kovinta kotimaista rokkikonetta. Ensimmäisessä ottelussa Annankadun jytälavalle astuu vaasalainen turborock-jyrä Grillijono K.O., jonka jälkeen livemusiikillista turpaanvetoa jatkaa nykymuotoisen manserockin kovin iskijä Nyrkkitappelu. Avustajat kehästä ja Let’s Get Ready To Rumble!!!

Nyrkkitappelu

Nyrkkitappelu julkaisi alkuvuodesta viidennen albuminsa Ongelmanuorten sävellahja, joka nousi heti ilmestyttyään virallisen albumilistan sijalle 10. Nyrkkitappelu on ollut pari viimeistä vuotta livenä ja levyllä täysin pitelemätön ja sitä voidaan monessakin mielessä pitää Suomen tämän hetken suosituimpana punk-bändinä. Yhtyeen keikat ovat tällä hetkellä pelkkää juhlaa, kaahausta ja soittamisen riemua, josta ei voi muuta kuin nauttia ja pogoilla messissä. Taas sitä mennään ja tästä se lähtee!

Grillijono K.O.

Vuonna 2014 perustettu Grillijono K.O. on tasaisen varmasti nostanut profiiliaan ja saattanut itsensä punk-, rock- ja metallidiggareiden tietoisuuteen. Yhtyeen turborock on yhdistelmä punkkia ja heavymetallia, riffejä ja popmelodioita, kitarasooloja ja hardcorehuutoa. Grillojonon kakkosalbumi Härmägeddon julkaistaan loppuvuodesta 2023.

Aikataulu:

20:30 ovet
21:00 Grillijono K.O.
22:00 Nyrkkitappelu

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 16 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]


Myynti loppuu 30.9.2023 20:30.