EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.2.2023  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Nyrkkitappelu, Aino & Hajonneet, Maria Makaaberi

Nyrkkitappelu, Aino & Hajonneet, Maria Makaaberi Liput

Nyrkkitappelu

Nyrkkis juhlistaa kiertueellaan uutta albumiaan "Ongelmanuorten sävellahja" joka ilmestyy 10.2.

Jo vuosia Suomen suosituimpiin punkrock-yhtyeisiin lukeutuva Nyrkkitappelu julkaisi 2020 neljännen albuminsa ’Isosta nyrkistä naamaan’ josta muodostui bändin selkeä läpimurtolevy.
Pitkäsoitto sai loistavat arvostelut ja sitä seuranneet keikat ympäri Suomen vahvistivat bändin asemaa yhtenä kotimaan kovimmista livebändeistä. Uutta musiikkia Nyrkkis julkaisi jo heti albumin jälkeenkin, mm. radiohitin ’Vitosen stretsit’.

2022 Soundi-lehti totesi keikka-arviossaan;

"Yhtye paahtoi parasta Suomessa tällä haavaa tehtävää katurokkia Iggy and the Stoogesin linjoilla ilman hengähdystaukoja..
Orkesterin osuviin sanontoihin ja iskulauseisiin pohjautuvat kertosäkeet ovat vastustamattomia ja lavalla meno oli pääsääntöisesti yhtä vauhdikasta kuin katsomon puolellakin. Juuri sopivan pituiset kappaleet viimeistelivät oikeaoppisen rokkikeikan."

***

Aino & Hajonneet

Yhtye on niin ikään levykiertueella 17.2. ilmestyvän toisen albuminsa "Kuluneita kaikuja" kunniaksi.

Aino & Hajonneet on 2020 perustettu voimapop/punkrockia soittava yhtye, jonka musiikilliset juuret ovat jossain melodisen suomipunkin ja indierockin risteyksessä.
Siellä, missä aamun ensimmäistä dösää odotellessa sydänsurut, mustelmat ja unelmat tarjoillaan suoraan pullosta, juuri sellaisenaan.
Debyyttialbumi ’Hullui unelmii’ julkaistiin Svart Recordsin toimesta lokakuussa 2021.

***

Maria Makaaberi

Maria Makaaberi on porilaislähtöistä vaihtoehtorockia kuvitettuna milleniaalin epäsovinnaisella ja rehellisellä mielenmaisemalla. Kaikkea raivokkaista kitaravalleista hellyyttävään helinään ja koukeroisesta kerroksellisuudesta suoraviivaiseen punkrokkiin.

Maria Makaaberin omakustanteista debyytti-EP:tä "Väärällä radalla" on kuunneltu Spotifyssa reilusti yli 100 000 kertaa. Bändi julkaisi syksyllä 2021 tuplasinkkunsa "Pyhä vitutus/Hyvä muija". Tällä hetkellä yhtye valmistelee ensimmäistä pitkäsoittoaan.

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Tullikamarin turvallisuusohje täällä.

Myynti loppuu 17.2.2023 19:00.