EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 10.10.2020  /  45 Special  /  Oulu

Nyrkkitappelu + Saa kiljua

Nyrkkitappelu + Saa kiljua Liput

Tapahtuma on siirtynyt huhtikuulta 23.4.2020 lokakuulle 8.10.2020 ja vielä uudelleen muutama päivä eteenpäin 10.10.2020.

Ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Jos uusi päivämäärä ei sovi, voit palauttaa lippusi 25.9.2020 mennessä verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja

__________________________

Tamperelainen punkrock-yhtye Nyrkkitappelu saapuu huhtikuussa Nelivitoseen juhlistamaan uuden albuminsa julkaisua!

Yksitoista aggressiivista rock-biisiä sisältävä Isosta nyrkistä naamaan -levy on taattua Nyrkkis-menoa, jossa muija maksaa, piuha on rikki ja parkkiksella alkaa vääntyneestä mummopyörästä välitön nyrkkitappelu. Ensimmäiset singlet, pussikaljasinkku Kolme tölkkiä Lidlin kassissa ja ihana Anna mulle kesää, saivat heti innokkaan vastaanoton fanien keskuudessa sekä myös radiosoittoa. Albumin on äänittänyt tuottajalegenda Jani Viitanen ja levyn julkaisee Stupido Records.. 

- Jos tykkää tehdä lyhytnäköisiä ratkaisuja elämänsä suhteen, niin tää on oikein hyvä soundtrackki siihen. Mä tein biisejä ja sanotuksia pari vuotta, ja otettiin päältä parhaimmat. JeeJee Lavone soitti kuin DeeDee Ramone paitsi hyvin, Nuha-Juha veti elämänsä kitarasoolot ja rumpali-Luca on maailman viimeinen eläin. Keikat alkaa kohta, ja niillä tulee oleen saman meininki ku maailman ekassa elokuvanäytöksessä, paitsi tällä kertaa se juna tulee oikeesti yleisöön, syventää laulaja Horo-Hepe tulevan albumin taustaa.

Vuonna 2010 perustetun tamperelaisen Nyrkkitappelun aikaisemmat julkaisut Voi pyhä äiti, nyt mennään -ep sekä pitkäsoitot Bangkok Shocks, Saigon Shakes, Nyrkkitappelu Rocks, Haluan olla rocktähti ja saada paljon naisia ja Mitä saisi olla? ovat soineet radioissa, saaneet musiikkimedioissa ylistäviä viiden tähden arvioita, kuten myös vihaisia kritiikkejä.

 

Illan avaa oululainen Saa kiljua. Maku kehittynyt, paikoin kitkerä. Tekiskö mieli huutaa? Ei se mitään. Meitä on muitakin.

Laulusolisti Tiina Vaattovaaran melodiset vokalisoinnit ja osuvat lyriikat hämmennettynä taustatrion punk-rymistelyyn takaavat erinomaisen keitoksen. Yhtyeen ensimmäinen julkaisu, neljän annoksen punkshotti, Päiväkännit-EP, julkaistiin lokakuussa 2019.

Uusin biisi, Sanaton, on nopea ja suoraviivainen punkkibiisi, jossa on tarttuva kitarariffi sekä mieleenjäävät laulumelodiat. Biisi on vallankumouslaulu sorretuille, heille, joita ei oteta vakavasti - oli syy sitten ihonväri, sukupuoli, köyhyys tai jokin muu. Syksyn lopussa julkaistu Kesän kuolema on tummasävyinen indierock-biisi, jonka lyriikoissa on hiven romanttisen ruosteista goottiestetiikkaa.

45 Specialin turvallisuusohje:

45 Specialissa noudatamme nyt ja aina viranomaisten antamia, ajantasaisia ohjeita ja rajoituksia, ja pidämme huolta ravintolamme asianmukaisesta puhtaudesta. Otamme keikoille vain 75 % sallitusta kapasiteetista ja henkilökuntamme desinfioi ravintolan pintoja jatkuvasti.

Pidäthän omalta osaltasi huolta myös muista saapuessasi keikalle:

  • Pese ja/tai desinfioi käsiä usein ja huolellisesti. Käsidesiä on saatavilla.
  • Muista peittää suusi/nenäsi yskiessä tai aivastaessa.
  • Pidä riittävää etäisyyttä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.
  • Ethän tule keikalle kipeänä, tai jos sinulla on mitään koronaan viittaavia oireita.

Kiitos että välität!

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 20:00
Myynti loppuu 10.10.2020 20:00.