EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 8.10.2020  /  45 Special  /  Oulu

Nyrkkitappelu + Saa kiljua + Jee Jee Superbändi

Nyrkkitappelu + Saa kiljua + Jee Jee Superbändi Liput

HUOM! Tapahtuma on siirtynyt lokakuulle! Uusi päivämäärä on 8.10.2020.

Ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, ostetut liput voi palauttaa 31.5.2020 mennessä.

Lippujen palauttaminen:

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.
__________________________

Tamperelainen punkrock-yhtye Nyrkkitappelu saapuu huhtikuussa Nelivitoseen juhlistamaan uuden albuminsa julkaisua!

Yksitoista aggressiivista rock-biisiä sisältävä Isosta nyrkistä naamaan -levy on taattua Nyrkkis-menoa, jossa muija maksaa, piuha on rikki ja parkkiksella alkaa vääntyneestä mummopyörästä välitön nyrkkitappelu. Ensimmäiset singlet, pussikaljasinkku Kolme tölkkiä Lidlin kassissa ja ihana Anna mulle kesää, saivat heti innokkaan vastaanoton fanien keskuudessa sekä myös radiosoittoa. Albumin on äänittänyt tuottajalegenda Jani Viitanen ja levyn julkaisee Stupido Records.. 

- Jos tykkää tehdä lyhytnäköisiä ratkaisuja elämänsä suhteen, niin tää on oikein hyvä soundtrackki siihen. Mä tein biisejä ja sanotuksia pari vuotta, ja otettiin päältä parhaimmat. JeeJee Lavone soitti kuin DeeDee Ramone paitsi hyvin, Nuha-Juha veti elämänsä kitarasoolot ja rumpali-Luca on maailman viimeinen eläin. Keikat alkaa kohta, ja niillä tulee oleen saman meininki ku maailman ekassa elokuvanäytöksessä, paitsi tällä kertaa se juna tulee oikeesti yleisöön, syventää laulaja Horo-Hepe tulevan albumin taustaa.

Vuonna 2010 perustetun tamperelaisen Nyrkkitappelun aikaisemmat julkaisut Voi pyhä äiti, nyt mennään -ep sekä pitkäsoitot Bangkok Shocks, Saigon Shakes, Nyrkkitappelu Rocks, Haluan olla rocktähti ja saada paljon naisia ja Mitä saisi olla? ovat soineet radioissa, saaneet musiikkimedioissa ylistäviä viiden tähden arvioita, kuten myös vihaisia kritiikkejä.

 

Illan avaa oululainen Saa kiljua. Maku kehittynyt, paikoin kitkerä. Tekiskö mieli huutaa? Ei se mitään. Meitä on muitakin.

Laulusolisti Tiina Vaattovaaran melodiset vokalisoinnit ja osuvat lyriikat hämmennettynä taustatrion punk-rymistelyyn takaavat erinomaisen keitoksen. Yhtyeen ensimmäinen julkaisu, neljän annoksen punkshotti, Päiväkännit-EP, julkaistiin lokakuussa 2019.

Uusin biisi, Sanaton, on nopea ja suoraviivainen punkkibiisi, jossa on tarttuva kitarariffi sekä mieleenjäävät laulumelodiat. Biisi on vallankumouslaulu sorretuille, heille, joita ei oteta vakavasti - oli syy sitten ihonväri, sukupuoli, köyhyys tai jokin muu. Syksyn lopussa julkaistu Kesän kuolema on tummasävyinen indierock-biisi, jonka lyriikoissa on hiven romanttisen ruosteista goottiestetiikkaa.

Illan toinen lämppäri, Jee Jee Superbändi, soittaa armotonta glitter garage punkrockia, jonka tahdissa on hyvä ajaa polkupyörällä suoraan ojaan. Vaikka porukka koostuukin turbojugendilaisista, ei keikkasetti sisällä muiden bändien
apinointia. Jee Jee Superbändi apinoi vain itseään. Railakkaat rallit on sanoitettu rempseästi tosielämän tilannetajulla kuitenkin klamydiaa kaihtaen, ja vaikka bändi onkin sliipattu, ei meininki ole myöskään mikään Sliipparit vol 2. Jee Jee Superbändi ottaa tosissaan vain soittamisen, elämä sen sijaan on liian Jee Jee vakavasti otettavaksi.

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 21:00
Myynti loppuu 8.10.2020 21:00.