EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 9.4.2020  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Nykyaika, Puhelinseksi

Nykyaika, Puhelinseksi Liput

NYKYAIKA

Vuonna 2015 keikkailun aloittanut Nykyaika on kovaääninen helsinkiläinen rockyhtye, jonka musiikissa kitaristi Tuomas Alatalon päällekäyvät fuzz-vallit yhdistyvät omintakeisella tavalla laulaja Otto Grundströmin 70-luvulle kumartaviin melodioihin. Jos yhtyeen puheasteella olikin tarkoitus ponnistaa lähinnä punkrockista ja post-punkista, lähti musiikillinen mopo käsistä heti kun instrumentteihin tartuttiin.

Tyyliään yhtye itse ei sen kummemmin määrittelekään. Yhtyeessä vaikuttavat myös rumpali Kassu Kapanen ja basisti Reeta Pankka sekä keväällä remmiin liittynyt kosketinsoittaja Karoliina Isoviita.

PUHELINSEKSI

Puhelinseksi on Rovaniemellä vuonna 2015 perustettu haikea punk rock-nelikko jonka musiikissa soi niin suomalanen iskelmä kuin 70-luvun purevimmat power pop -helmet. Ihanaa ja itkettävää rock-musiikkia kaikille tunteidensa kanssa painiville. Yhtye on nähty keikkalavoilta halki Suomen aina festarilavoilta pienten kaupunkien kuppiloihin. Kahden mini-LP:n jälkeen Svart Records julkaisee nyt yhtyeen ensimmäisen täyspitkän "Sydänkohtaus tanssilattialla".

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-03:00
Showtime 22:00

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 9.4.2020 21:00.