EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 7.8.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

Nykyaika, Renttu & Jämät

Nykyaika, Renttu & Jämät Liput

Bar Loosessa nähdään perjantaina 7.8. ensimmäisellä koronatauon jälkeisellä keikallaan Nykyaika. Kyseessä on pitkän linjan soittajien vuonna 2014 Helsingissä perustama yhtye, jonka jäsenistön taustalta löytyy tuttuja nimiä Cats of Transnistriasta Koivuniemen Herrojen kautta Tehosekoittimeen.

Yhtyeen musiikki ponnistaa pohjimmiltaan punkrockista ja indiestä, mutta soppaan on heitetty paljon muutakin. Laajat vaikutteet suodattuvat 70-lukuisten melodioiden kautta omaääniseksi kokonaisuudekseen, joka tarjoillaan livenä kovaäänisesti ja sopivan lyhyinä annoksina.

Nykyajan debyytti-LP Lomakeskus Helvetti ilmestyi viime vuonna. Uutta materiaalia on tekeillä ja julkaisua voidaan odotella viimeistään alkuvuodesta.

Illan avaa Renttu & Jämät, joky on on kovaa rokkia soittava ja renttumaisen energinen puliukkolauma Kouvolasta. Musiikkityyli vaihtelee punkista poppiin vaikka tuskin mitään tyyliä edes onkaan. Debyytti EP Lisää Piiskaa! julkaistiin 2018 alkuvuodesta ja tammikuussa 2020 julkaistiin ensimmäinen pitkäsoitto Nopeet, Hitaat & Rumat.

 
Loosessa noudatetaan kesän keikoilla nykyajan briljantteja turvarajoituksia, joten pääset nauttimaan showsta pöydän ääressä istuen. Tilaa helteellä viilentävät hikoilevat tuopit suoraan pöytään, jalkoja ei tarvitse rasittaa kuin korkeintaan illan päätteeksi ulos hoippuessa. 

Facebook-tapahtuma

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta, mikäli jäljellä.