EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 7.8.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

Nykyaika

Nykyaika Liput

Bar Loosessa nähdään perjantaina 7.8. ensimmäisellä koronatauon jälkeisellä keikallaan Nykyaika. Kyseessä on pitkän linjan soittajien vuonna 2014 Helsingissä perustama yhtye, jonka jäsenistön taustalta löytyy tuttuja nimiä Cats of Transnistriasta Koivuniemen Herrojen kautta Tehosekoittimeen.

Yhtyeen musiikki ponnistaa pohjimmiltaan punkrockista ja indiestä, mutta soppaan on heitetty paljon muutakin. Laajat vaikutteet suodattuvat 70-lukuisten melodioiden kautta omaääniseksi kokonaisuudekseen, joka tarjoillaan livenä kovaäänisesti ja sopivan lyhyinä annoksina.

Nykyajan debyytti-LP Lomakeskus Helvetti ilmestyi viime vuonna. Uutta materiaalia on tekeillä ja julkaisua voidaan odotella viimeistään alkuvuodesta.

Loosessa noudatetaan kesän keikoilla nykyajan briljantteja turvarajoituksia, joten pääset nauttimaan showsta pöydän ääressä istuen. Tilaa helteellä viilentävät hikoilevat tuopit suoraan pöytään, jalkoja ei tarvitse rasittaa kuin korkeintaan illan päätteeksi ulos hoippuessa. 

Facebook-tapahtuma

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 7.8.2020 20:30.