EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.3.2024  /  Lappeenrannan Ravirata  /  Lappeenranta

Nuorisogaala

Nuorisogaala Liput


Vuoden 2023 ansioituneet poniraviurheilijat ja nuorisotoimijat palkitaan Nuorisogaalassa Lappeen raviradalla lauantaina 23. maaliskuuta.

Nuorisogaala alkaa kello 17 paneelikeskustelulla, jonka aiheena on poneista hevosiin ja raviurheilu ammattina. Paneelikeskustelun jälkeen aloitetaan varsinainen palkitsemisten osuus kello 18. Ennen tapahtumaa Lappeen ravintolakatsomossa voi seurata viikon pääraveja Kaustiselta kello 13–17.

Esiintymään saapuu Leino-duo, joka tarjoilee englannin- ja suomenkielistä pop/rockia. Taitava kitaristi Eino Neuvonen säestää ja laulaa taustoja Lennin Kiurun toimiessa solistina. Ohjelmistossa on myös muutama oma biisi, joita pääsee kuuntelemaan jo suoratoistopalveluista kuten Spotify. Leinon keikka ei jätä ketään kylmäksi sillä ohjelmistosta löytyy jokaiselle jotakin!

Nuorisogaalan palkittavien valinnasta vastaa viime vuoden tapaan kuusijäseninen valitsijaraati. Ravitoimittajat ry asettaa raatiin kaksi jäsentä, Suomen Poniraviyhdistys ry yhden jäsenen, Nuorisovaliokunta yhden jäsenen, Suomen Hippoksen toimisto yhden jäsenen sekä Nuorisogaalan järjestävä rata yhden jäsenen.

Viime vuoden tapaan yleisö saa olla mukana valitsemassa vuoden parhaita. Tänä vuonna yleisöäänestyksen kategoriat ovat Vuoden poniravirata ja Vuoden sykähdyttävin hetki. Yleisöäänestys alkaa maanantaina 29.1.2024 ja kutsut Nuorisogaalaan lähetetään helmikuun puolivälissä.


Iltaan sisältyy myös maittava buffet:

Vihreä salaatti
Kurkku
Meloni
Caesar salaatti
Kinkkupastasalaatti L
Marinoituja kasviksia L, G
Talon leipää & levite

Corn flakes paneroitu broilerin paistileike M, G
Mangoraja L, G
Soijawokki M, G, V
Paistettu peruna M, G, V
Riisi M, G, V
Uunijuureksia M, G, V

Pannacotta L, G
Suklaakakku M

Facebook | Instagram

www.lappeenravit.fi/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 13:00

Alle 5-vuotiaat ilmaiseksi.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Pöytätoiveet ja tiedustelut: puh. 040 7575 801, [email protected]

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: 040 7575 801

Lappeenrannan Ravirata
Raviradantie 13, 53850, Lappeenranta