EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 25. - Su 30.6.2024  /  Tapahtumatalo Numminen  /  Numminen

Numminen Piano Festival 2024

Numminen Piano Festival 2024 Liput

Jo kolmatta kertaa Mäntsälän kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa maalaiskyläidyllissä järjestettävä Numminen Piano Festival saa jatkoa myös ensi kesänä. 25.-30.6 järjestettävä festivaali käynnistyy Porvoon seudun musiikkiopiston kanssa yhteistyössä toteutettavalla mestarikurssilla ja jatkuu kansainvälisen tason konserteilla. Tapahtuman huipentaa Iiro Rantalan ja Lotta Kuusiston pianomusiikkia ja sanataidetta yhdistävä teos: ”Rakastan! Elämän mittainen matka”.

Kylän vanhaan seurojentaloon perustetussa Nummisten tapahtumatalossa järjestetään sekä soolopiano- että duo-konsertteja. Musiikkityyleistä edustettuina ovat klassinen ja jazzmusiikki.

Numminen Piano Festivaalin tämän vuoden ohjelmisto sisältää muun muassa Maj Lind -palkittujen yhdysvaltalaislähtöisen MacKenzien Melemedin ja nuorten pianistien kärkikaartiin kuuluvan tanskalaisen David Munk-Nielsenin kahdella konserttiflyygelillä soitetun Rahmaninovin teoksen. Jazzin ystäviä puolestaan hemmotellaan juuri yhteisen levyn julkaisseiden jazzpianisti Joonas Haaviston ja liettualaissaksofonisti Kestutis Vaiginiksen kuplivilla rytmeillä. Sanataiteen ja pianomusiikin mielenkiintoista liittoa taas yleisölle esittelevät kansainvälisesti tunnetuin jazz-muusikkomme Iiro Rantala ja näyttelijä-tanssija Lotta Kuusisto.

Klassisen pianomusiikin osalta tarjontaa rikastavat lisäksi maailman arvokkaimmilla konserttiestradeilla esiintynyt huippupianisti Laura Mikkola, jo lapsena ammattipianistin urasta haaveillut mäntsäläläislähtöinen Ilona Liiman, Viron Musiikki- ja teatteriakatemiasta tänä keväänä pianonsoiton maisteriksi valmistunut Patrik Vähätalo ja tutkivaksi pianotaitelijaksikin tituleerattu pianotohtori Eveliina Sumelius-Lindblom.

Ohjelma:

Ti 25.6. klo 19:30 Eveliina Sumelius-Lindblom
To 27.6. klo 19:00 David Munk-Nielsen & Mackenzie Melemed
Pe 28.6. klo 19:00 Ilona Liiman & Patrik Vähätalo
La 29.6. klo 15:00 Laura Mikkola
La 29.6. klo 19:00 Joonas Haavisto & Kestutis Vaiginis (sax)
Su 30.6. klo 17:00 Iiro Rantala & Lotta Kuusisto

www.numminenpianofestival.com


Ikäraja: Ikärajaton

Ovet saliin 30 min ennen konserttia.

Festivaalipassi:
Sisältää pääsyn kaikkiin konsertteihin.

Lauantailippu:
Sisältää pääsyn lauantain konsertteihin.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei

Tapahtumatalo Numminen
Ojankulmantie 20, 04660, Numminen