EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.6. - Su 2.7.2023  /  Tapahtumatalo Numminen  /  Numminen

Numminen Piano Festival 2023

Numminen Piano Festival 2023 Liput

Idyllinen kansainvälisen tason Numminen Piano Festival järjestetään ensi kesänä toista kertaa

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Numminen Piano Festival saa jatkoa myös ensi kesänä, jolloin Uudellamaalla kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa maalaiskyläidyllissä soi 30.6.–2.7. kansainvälisen tason jazz ja klassinen musiikki.

Kolmen päivän aikana vanhaan seurojentaloon perustetussa Nummisten Tapahtumatalossa kuullaan neljä elegantilla ja Suomessa vielä harvinaisella Bösendorfer 280 Vienna Concert -konserttiflyygelillä soitettua soolopianokonsettia sekä yksi duokonsertti, jossa lavalle saadaan myös aivan mahtava kitaristi.

Ensimmäisenä konserttijulkistuksena tulee myyntiin arvostetun pianisti-säveltäjä Aurora Hentusen konsertti, festivaalin koko ohjelma julkistetaan keväällä 2023. Kolmen päivän festivaalilippu varmistaa kaikkien viiden konsertin kokemisen, intiimin ja tunnelmallisen konserttipaikan yleisökapasiteetin ollessa vain 100 per konsertti.

Aurora Hentunen

Aurora Hentunen on arvostettu ja monipuolinen pianisti ja säveltäjä, jonka musiikki ammentaa inspiraationsa jazzista ja kansanmusiikista, pohjoisesta luonnosta ja erilaisista kulttuureista. Hentusen vuonna 2017 perustamaa kvartettia pidetään yhtenä pohjoismaisen jazz-skenen nousevista tähdistä. Hentusen debyyttialbumi Second Spring julkaistiin 2018 ja toinen albumi Frost 2019, kolmas albumi on juuri tekeillä.

Aurora Hentunen esiintyy Numminen Piano Festivalilla lauantaina 1. heinäkuuta.


Ikäraja: Ikärajaton

Joululahjapaketti Aurora Hentusen keikalle sisältää 2 sisäänpääsyä konserttiin, kaksi juomaa ja mansikoita. Lipputyyppi on saatavilla 31.1.2023 asti tai niin kauan kun lippuja riittää.

3 päivän lipulla (alk. 100 €) sisäänpääsy kaikkiin viiteen konserttiin.

Ovet aukeavat tunti ennen konsertin alkua.

Tapahtumatalo Numminen
Ojankulmantie 20, 04660, Numminen