EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.6. - Su 2.7.2023  /  Tapahtumatalo Numminen  /  Numminen

Numminen Piano Festival 2023

Numminen Piano Festival 2023 Liput

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Numminen Piano Festival saa jatkoa myös ensi kesänä, jolloin itäisen Uudenmaan kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa maalaiskyläidyllissä soi 30.6.–2.7. kansainvälisen tason jazz ja klassinen musiikki.

Kolmen päivän aikana vanhaan seurojentaloon perustetussa Nummisten Tapahtumatalossa kuullaan neljä elegantilla ja Suomessa harvinaisella Bösendorfer 280 Vienna Concert -konserttiflyygelillä soitettua soolopianokonsettia ja yksi duokonsertti.

Festivaalin maineikkain esiintyjä on muun muassa Maj Lind -pianokilpailun vuonna 2017 voittanut maailmanlaajuisesti arvostettu yhdysvaltalainen Mackenzie Melemed, joka on urallaan esiintynyt muun muassa Valkoisesssa talossa ja New Yorkin Carnegie Hallissa. Nummisten konsertin Melemed haluaa omistaa hyvän ystävänsä Viivi Kohosen edesmenneelle isoäidille Eeva Kohoselle. Viivi Kohonen kutsui Melemedin ensimmäistä kertaa Suomeen vuonna 2016 ja vuosien saatossa Viivin isoäidistä Eevasta tuli myös Melemedille rakas “suomalainen isoäiti”.

Kotimaisista artisteista Nummisissa kuullaan Lahden konservatoriossa pianonsoiton lehtorina toimivaa palkittua Tarmo Järvilehtoa, viime vuonna RSO:n nuoreksi solistiksi valittua, keväällä 19 vuotta täyttävää mäntsäläläistä Ilona Liimania, jazzista ja kansanmusiikista ammentavaa pianisti ja säveltäjä Aurora Hentusta sekä kitaristi Olli Soikkelin ja Grammy-palkitun pianisti Marian Petrescun muodostamaa jazz-duoa.


Ikäraja: Ikärajaton

3 päivän lipulla (alk. 100 €) sisäänpääsy kaikkiin viiteen konserttiin.

Ovet aukeavat tunti ennen konsertin alkua.

Tapahtumatalo Numminen
Ojankulmantie 20, 04660, Numminen