EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 8.10.2022  /  Nummelan lentokenttä  /  Nummela

Nummela Art Night

Nummela Art Night Liput

Nummela Art Night tuo monipuolisesti taidetta, valoa ja väriä lokakuun pimeyteen

Viime syksynä Vihdin Nummelan ytimessä, purkutuomion saaneella, Palman yritys- ja asuinalueella järjestetty valtakunnallisestikin laajalti huomioitu katutaidenäyttely ja avajaistapahtuma Palma Art saa jatkoa lokakuun 8. päivä Nummela Art Night -nimellä.

Tapahtumassa esiintyy vaihtoehtoisemman pop-musiikin kotimainen kärki Vesta, pehmoaino, MELO, Antti Autio, View, Malla ja Koisjärven Disko sekä huippu-dj:t X-mies, Huge Hefner, Mizfire ja Antti Kneckt. Vihdin suurimman asuinkeskittymän Nummelan lentokentälle valmistuu valtakunnallisesti tunnettujen taiteilijoiden toimesta katutaideseiniä, teoskokonaisuuksia sekä installaatioita, joita tehostetaan syksyn pimenevässä illassa värikkäillä valoilla ja videotaiteella. Nummela Art Nightin taiteellinen sisältö ammentaa aiheensa mm. tapahtumapaikan uniikista harjuluonnosta ja lentämisen teemoista.

Facebook

Instagram

#nummelartnight

www.vihti.fi/nummelartnight


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 12:00-24:00

Liput ovelta 25 €.

Lippuja saa ovelta vaikka ennakkoliput olisi loppuunmyyty.

***

Lipun hinta Tiketissä nousee ovihintaan (25 €) 8.10.2022 klo 13:00.

Nummelan lentokenttä
Hiidenvedentie 4, 03100, Nummela