EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 13.6.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Numento (levyjulkkarit), Pahan Ikoni

Numento (levyjulkkarit), Pahan Ikoni Liput

Progepommi Numenton kolmannen studioalbumin ”The Antimatter Fantasy” julkkareita juhlitaan On the Rocksissa kesäkuussa! Illan erityisvieraana nähdään rässijuhlan sanansaattaja Pahan Ikoni.

NUMENTO

Progepommi!

Vuonna 2004 perustettu progressiivista death metalia soittava Numento julkaisi debyyttialbuminsa "The Cataclysm" vuonna 2019. Toinen albumi "The Vile Entity", julkaistiin vuonna 2022. Samana vuonna yhtye myös voitti Tuska-Torstai -bändikilpailun ja esiintyi Tuskan telttalavalla. Ahkerasti erityisesti PK-seudun klubeja kiertänyt Numento julkaisee kolmannen pitkäsoittonsa ”The Antimatter Fantasy” kesällä 2024. Sen kunniaksi bändi kiertää Suomessa entistä laajemmin sekä käväisee myös Tallinnassa.

PAHAN IKONI

Rässii, ei ressii! Pahan Ikoni tarjoaa akuuttiin pittihampaan kolotukseen perusteellista juurihoitoa - ilman puudutusta! Vuonna 2008 perustettu thrash/death-pumppu on tärisyttänyt rässijuhlillaan tannerta pitkin Suomea mm. Tuskassa ja Nummirockissa, sekä jakanut lavan mm. yhtyeiden Scar Symmetry, Equilibrium, Lost Society ja Fear Of Domination kanssa.

Debyyttialbumi 'Ikonoklasti' julkaistiin vuonna 2022 ja paraikaa työn alla on kakkosalbumi, jolta esimakua saadaan julki alkukesästä.Niskat vetreiksi ja rässijuhlat™ tulille!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 13.6.2024 19:00.