EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 12. - Su 13.6.2021  /  Fiskars  /  Fiskars

Nuket kylässä - Fiskarsin nukketeatteripäivät

Nuket kylässä - Fiskarsin nukketeatteripäivät Liput

Tervetuloa nukketeatterin hauskaan ja ihmeelliseen maailmaan!

Kolmipäiväinen nukketeatteritapahtuma tuo Fiskarsin ruukkiin esityksiä, jotka riemastuttavat ja koskettavat kaikenikäisiä. Ohjelmistossa on esityksiä ja työpajoja lapsille ja nuorille, puolivuotiaista teini-ikäisiin.

Seuraintalo Lukaalilla nähtävissä esityksissä paperista syntyy eläimiä, puupalikoista kaupunki, jännitetään ehtiikö Siira sirkukseen ja löytääkö Pinokkio itsensä ja pappa hattunsa. Työpajoissa tutustutaan nukkemanipulaation saloihin, luodaan palikkahahmoja sekä animoidaan paperinukkeja.

Esitysten lomassa voi nauttia kahvia, virvokkeita ja makeaa ja suolaista suupalaa tapahtumakahvilan lämpimässä tunnelmassa.

Tapahtuma järjestetään senhetkisten koronarajoitusten sallimissa puitteissa, ja turvallisuusohjeita noudattaen.

Tapahtuman ohjelma: facebook.com/nuketkylassa/

Yhteystiedot: nuketkylassa@gmail.com

www.facebook.com/nuketkylassa/


Ikäraja: Ikärajaton

Tapahtuman ohjelma: facebook.com/nuketkylassa/

Yhteystiedot: nuketkylassa@gmail.com

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Fiskars
Fiskarsintie 12, 10470, Fiskars