EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 11.1.2020  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Ns. Luumäet, Flippipuisto

Ns. Luumäet, Flippipuisto Liput

Ne Luumäet tekee paluun lavoille nimellä Ns. Luumäet

Suomirockin ja ramopunkin legendaarisiin nimiin lukeutuva Ne Luumäet kokoaa rivinsä ja tekee loppuvuodesta kymmenen keikan mittaisen Suomen-kiertueen nimellä Ns. Luumäet. Yhtyeen kokoonpano on alkuperäistä kitaristia lukuunottamatta sama kuin bändin kulta-aikana ja tulevien keikkojen setti koostuu tunnetuimmista Ne Luumäet -klassikoista sekä yhtyeen muutamista hieman harvinaisimmista kappaleista.

Vaikka Ne Luumäkien hajoamisesta on kulunut jo yli 25 vuotta niin sen simppelin nerokkaat kappaleet, kuten Onnellinen perhe, Kesäloma on kesällä, Tuomari, Kadunlakaisija, Leena on liimanhaistaja ja Sam pani kai jotain juomaani soivat yhä ja ovat edelleenkin tarttuvia ilman, että ajan hammas on päässyt puraisemaan.

Ne Luumäet on vuosien varrella esiintynyt satunnaisesti lähinnä Helsingissä ja muutamilla festivaaleilla, mutta nyt yhtye on mahdollista nähdä livenä useissa pienemmissä kaupungissa, joissa bändi on esiintynyt viimeksi 1990-luvulla. Kiertue kattaa yhteensä yhdeksän kaupunkia ja huipentuu tammikuussa Helsingin Tavastialle ja Tampereen Klubille.

Ne Luumäkien laulusolisti Joey Luumäki kuvailee tulevia keikkoja seuraavasti:
"Ns. Luumäet jatkaa Ne Luumäet -yhtyeen perinnettä. Mukana ovat Joey Luumäki, Pete Luumäki, Kaide Luumäki, pitkäaikaisjäsen Finski ja kitaristina Kimmo 'Chemo' Kalaja."


Ne Luumäet nousivat suuren yleisön tietoisuuteen 1980-luvun puolivälissä The Ramones -tribuuttibändinä, joka oli monen mielestä parempi kuin itse pääbändi. Yhtyeen ensimmäinen pitkäsoitto Ne Luumäet (1986) piti sisällään 14 tiukkaa Ramones-käännöstä, jotka nostivat albumin kertaheitolla suomipunkin klassikkolevyjen joukkoon.


Vuosikymmenen lähestyessä loppuaan Ne Luumäet hylkäsi hiljalleen Ramones-käännökset ja alkoi keskittyä oman materiaalin työstämiseen. Tämän seurauksena syntyivät albumit Verta ja luita (1989), Laki ja järjestys (1990) ja Pahat ja rumat (1991), jotka nostivat Ne Luumäet Suomen sen hetken ykkösbändien joukkoon. Ollessaan suosionsa huipulla vuonna 1993 Ne Luumäet päätti yllättäen
laittaa pillit pussiin ja julkaista vielä yhden jäähyväisalbumin Kiitos ja anteeks. Tämän jälkeen yhtye on tehnyt satunnaisia paluukeikkoja ja Autopartio 525 EP:n, jonka julkaisusta tuli tänä keväänä kuluneeksi 20 vuotta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 21 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.