EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 17.2.2020  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Nouvelle Vague (FRA)

Nouvelle Vague (FRA) Liput

NOUVELLE VAGUEN 15-VUOTISJUHLAKIERTUE KORJAAMOLLA

Vuonna 2004 Marc Collinin ja Olivier Libauxin johtama pariisilainen kollektiivi Nouvelle Vague julkaisi ensimmäisen albuminsa, joka kuljetti musiikin ystävien korviin unenomaisia bossa nova -tulkintoja punkin ja new waven klassikkokappaleista. Nouvelle Vaguesta tuli nopeasti kansainvälinen ilmiö - paljon enemmän kuin pelkkä cover-bändi. Viisi studioalbumia ja useita maailmankiertueita myöhemmin Nouvelle Vague juhlii nyt viidennettätoista vuottaan.

Uudella kiertueellaan Nouvelle Vague vie livetuotantonsa takaisin juurilleen: mukana on akustinen kitara, muutama kosketinsoitin ja kaksi laulajaa (Mélanie Pain, Elodie Frégé tai Phoebe Killdeer), jotka tulkitsevat yhtyeen ikonisia kappaleita. Ranskalaiset muusikot ovat esittäneet versioitaan muun muassa Joy Divisionin, Dead Kennedysin ja Blondien kappaleista. Ihastuttavat coverit ovat päätyneet myös elokuvien ja tv-sarjojen soundtrackeille.

Helmikuussa 2020 Nouvelle Vague palaa Korjaamolle noin kolmen vuoden tauon jälkeen. Vaunusalin toistuvasti loppuun myynyt yhtye tulee myös tällä kertaa tekemään suuren vaikutuksen.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 39 €, mikäli jäljellä.
Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Showtime 20:00

Pyörätuolikoroke pyydettäessä (teo.ottelin@korjaamo.fi)