EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16. - Su 18.6.2023  /  Useita paikkoja  /  Mänttä

Nouse laulu! Taidekaupungin laulujuhla

Nouse laulu! Taidekaupungin laulujuhla Liput

Taidekaupungin laulujuhla kokoaa kolmepäiväiseen 16.-18.6.2023 festivaaliin yhteen satoja kuorolaisia Suomesta ja Virosta. Viikonlopun aikana kuullaan Viron Haaslavasta vierailevan Haaslava meeskoorin konsertti Serlachius-museo Göstan Kivijärvi-salissa sekä sunnuntaina päivällä kuorojen pienempiä pop-up-esiintymisiä eri puolilla Taidekaupunkia ja lauantain suuri huipennus on noin neljänsadan laulajan suurkonsertti Mäntän Myllyrannan suuliin rakennetussa konserttitilassa.

Virosta vieraileva Haaslava meeskoor viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhliaan ja on yksi Viron vanhimmista edelleen toimivista mieskuoroista. Kuoron monipuoliseen ohjelmistoon kuuluu sata kuoroteosta ja kuoroa johtaa Kalev Lindal, jolla on kymmenien vuosien kuoronjohtokokemus lukuisien eri kuorojen johtajana.

Lauantain suurkonsertissa kuullaan puolestaan erikseen eri kuorotyyppien omien ohjelmisto-osuuksien lisäksi kaikkien konserttiin osallistuvien satojen laulajien suurkuoron sykähdyttävä yhteisesitys. Suurkonsertin taiteellinen johtaja on Erlend Jantsikene.

Sunnuntaina paikalliset kuorot puolestaan pysähtyvät eri puolilla kaupunkia tarjoamassa Taidekaupungin kesässä liikkuville ohikulkijoille hyväntuulisia maistiaisia omasta ohjelmistostaan.

www.manttavilppula.fi/kaupunkipalvelut/kulttuuritoimisto/taidekaupungin-laulujuhla-2023/


Ikäraja: Ikärajaton

Alle 10-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy. 

Serlachius-museo Gösta
Joenniementie 47, 35800, Mänttä
Myllyrannan venesuuli
Myllyrannantie, 35800, Mänttä