EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3. - Su 5.12.2021  /  Solmusali, Cirko - Uuden sirkuksen keskus  /  Helsinki

NouNous Festival 2021: The Letter

NouNous Festival 2021: The Letter Liput

Paolo Nanin klassikko, kulttiesityksen maineen saavuttanut The Letter on kiertänyt eri puolilla maailmaa vuodesta 1992. Sanaton esitys kertoo saman tarinan, kirjeen kirjoittamisen, 15 eri tavalla herkullisine yksityiskohtineen. Katsojien nauruhermoja kutkuttavat tyylit kauhusta taikuuteen tarjoillaan ilman erikoisefektejä ja lavastusta, ja keskiössä ovat näyttelijän taito ja mielikuvitus. Jo yli 1500 kertaa esitettyä teosta kutsutaankin komedian ensyklopediaksi.

Konsepti: Paolo Nani, Nullo Facchini
Ohjaus: Nullo Facchin

“Paolo Nani, the quintessence of comedy. He is considered one of the few masters of the contemporary physical theatre. The Letter, a perfect miracle of precision and talent - in world tour since 1992 - is a kind of encyclopedia of comedy”.
Live Milano, Milan, Nov. 2011

www.kallocollective.com/nounous-festival


Ikäraja: Suositusikäraja K-8

Esityksen kesto 60 min.

Varausaika 2 päivää.

Tapahtumassa on käytössä koronapassi.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot