EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 1. - Su 5.12.2021  /  Solmusali, Cirko - Uuden sirkuksen keskus  /  Helsinki

NouNous Festival 2021: Only Bones v1.6 - Marina Cherry

NouNous Festival 2021: Only Bones v1.6 - Marina Cherry Liput

Marina Cherry, Tukholmassa asuva tanssija-notkeusakrobaatti, on ottanut haasteekseen Thom Moncktonin kehittämän Only Bones -soolokonseptin. Only Bones konsepti pohjautuu annettuihin parametreihin, jotka kukin taiteilija voi joko rikkoa tai toteuttaa neliömetrin kokoisessa esiintymistilassa. Marina luo tähän tilaan henkilökohtaisen maailmansa ja tasapainoillen teatraalisen ja fyysisen ilmaisun välillä, pyrkii samalla rikkomaan tuon banaalin kuplan. Äärimmäisten rajoitusten sisällä hän tutkii kekseliäisyytensä äärirajoja maksimoiden minimaalin, apunaan vain yksi valo. Marina esiintyy toistamiseen Suomessa, ja kyseessä on teoksen Helsingin ensi-ilta.

Työryhmä:
Toteutus ja esitys: Marina Cherry
Ohjaus: Thom Monckton
Musiikki: Kooste
Ensi-ilta 27.12.2020, Rovaniemi Wiljami
Tukijat: Rigas Cirks, NouNous Festival

www.kallocollective.com/nounous-festival


Ikäraja: Suositusikäraja K-8

Esityksen kesto 40 min.

Varausaika 2 päivää.

Tapahtumassa on käytössä koronapassi.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot