EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 4. - Su 9.12.2018  /  Maneesi & Solmu, Cirko - Uuden Sirkuksen Keskus  /  Helsinki

NouNous Festival 2018

NouNous Festival 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Toista kertaa järjestettävä fyysisen komedian NouNous Festival palaa joulukuussa Cirkoon.

Kallo Collectiven järjestämä festivaali tuo tänä vuonna Helsingin Suvilahteen fyysisen teatterin kotimaista ja kansainvälistä parhaimmistoa.

Vieraat Argentiinasta, Norjasta ja Uudesta Seelannista täydentävät kotimaista ohjelmistoa ja kuusi
eri tuotantoa tarjoavat meille lähes viikon ajan jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain sinistä.

Festivaalin aloittaa Blueshift. Teoksen esiintyjät ja tekijät ovat anonyymejä, mutta tunnistettavan astronautti-hahmon kautta esitys pureutuu yksinäisyyden ja identiteetin teemoihin.

Samaa tematiikkaa jatkaa Cirkon Maneesisalin Marianne -teltassa 1 1/2, norjalaisen Frida Odden Brinkmannin luoma Anterohahmo. 1 1/2 yhdistää omaleimaisella tavalla nukketeatteria ja jongleerausta.

Saamme myös nauttia festivaalilla täydellisestä asiakaspalvelusta, jota tarjoaa Kristiina Tammisalon ja Inga Björnin Receptionists, spinoff teoksesta Chameleon. Luvassa on hyvän vaikutelman ytimekästä ylläpitoa vahvan fyysisyyden ja klovnerian yhdistelmällä.

Viime vuoden festivaalilla uusiseelantilainen Trygve Wakenshaw valloitti suomalaisten sydämet. Vastikään Australiassa palkittu Different Party tuo Trygven maanmiehen Barnie Duncanin Suomeen ja kehutun kaksikon absurditeetille ei voi muuta kuin nauraa.

Sama pätee Sigmundiin, sillä Thom Moncktonin ylistetty Moving Stationery palaa ohjelmistoon ja on nähtävänä festivaalilla vain kerran.

Sokerina pohjalla on argentiinalaiskaksikko Poyo Rojo, jonka ainutlaatuista machokukkoilun parodiaa, akrobatiaa ja tanssipainia ei voi jättää kokematta. Ensimmäistä kertaa Suomessa vieraileva ryhmä piirtää sensuellia kuvaa maskuliinisuudesta Alfonso Barónin ja Luciano Rosson valloittavien persoonien kautta.

Festivaalin kuratoinnista vastaavat Jenni Kallo ja Kallo Collectiven taiteellinen johtaja Thom Monckton. Ehdottomasti paras tapa sukeltaa festivaalin tunnelmaan on lunastaa 4 vapaavalintaiseen esitykseen oikeuttava 50 euron sarjalippu. Vain Poyo Rojo ei sisälly tähän tarjoukseen.

Festivaalin juomatarjoilusta huolehtii Suvilahti TBA.

Tervetuloa nauttimaan pimeän ajan magiikasta naurun ja ilon kautta!

Facebook
Instagram

Twitter


Lippujen varausaika 2 päivää.

Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkastetaan ovella.

Maneesi & Solmu, Cirko - Uuden Sirkuksen Keskus
Kaasutehtaankatu 1, Maneesi & Solmu, Cirko - Uuden Sirkuksen Keskus