EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19.4.2024  /  Ravintola Kairo  /  Kotka

Kairo Live: Nothing for Money

Kairo Live: Nothing for Money Liput

Direä Kairossa?! Suosittu Nothing for Money -tribuutti saapuu Kairoon!

Nothing for Money on suomalainen brittiläisen Dire Straits -yhtyeen musiikkia esittävä kokoonpano. 1970-luvun lopulla, keskellä punk-kuumetta perustettu Dire Straits kipusi vastavirtamusiikillaan muutamassa vuodessa Lontoon pubeista maailman suosituimpien rock-yhtyeiden eliittiin. Yhtyeellä oli oma tunnistettava soundinsa, eikä vähiten kitaristilauluntekijä Mark Knopflerin ansiosta.

Nothing for Money esittää pieteetillä erityisesti Dire Straitsin ensimmäisten levyjen musiikkia. Monipuolisessa musiikkikattauksessa on paljon nautittavaa suoraviivaisista rock-vedoista progressiivisiin taideteoksiin. Konsertissa kuullaan monia tuttuja klassikoita sekä livenä harvemmin kuultuja helmiä!

www.ravintolakairo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ovet saliin aukeaa klo 20:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

***

Esteettömyys:

Ravintolassa on esteetön sisäänkäynti sekä WC-tilat. Esteetön sisäänkäynti sijaitsee ravintolan sisäpihan puolella. Tämän lisäksi ravintolan tiskeillä on käytössä palveluinduktiosilmukka.