EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12. - La 13.8.2022  /  Kuusisaari  /  Oulu

North of Hell

North of Hell Liput

Uusi North of Hell -metallifestivaali tarjoaa upean kansainvälisen kattauksen elokuussa

Matkustusrajoitteiden takia vuodella eteenpäin siirtynyt ensimmäinen North of Hell -metallifestivaali palaa aiempaa vahvempana ja julkaisee tänään ensimmäisen kattauksen esiintyjiään. Tavoitteena on alusta asti luoda Oulun Kuusisaaressa 12.–13. elokuuta järjestettävälle festivaalille oma identiteettinsä ja täydentää pohjoisemman Suomen festivaalitarjontaa.

”Viime vuonna muualla maailmassa vallitsevien olosuhteiden johdosta artistien maahanpääsyä ei voitu taata, sillä matkustusrajoitukset jatkuivat, vaikka olimmekin Suomessa jo paremmassa tilanteessa tapahtumien suhteen. Tästä syystä meillä ei ollut juurikaan muuta vaihtoehtoa kuin siirtää tapahtuma vuoteen 2022. Tämä oli mielestämme oikea ratkaisu, koska tällä saimme varmistettua entistäkin laadukkaamman ohjelman”, kertoo tapahtuman promoottori Kalle Keskinen.

”Ohjelmisto on vahva ja uskon sen herättävän kiinnostusta metallidiggareissa, joille on saatu mukaan niin Cannibal Corpsen sekä Napalm Deathin kaltaisia legendoja kuin uudempaa aaltoa edustavat Zeal & Ardor sekä Lerpous. Vielä kun mukaan heitetään Vader, Hypocrisy ja modernin post-metallin kärkinimi Cult of Luna sekä progressiivisen metallin legenda Opeth, niin aika tasapainoisella ohjelmalla päästään aloittamaan tämän vuoden julkistukset”, jatkaa ohjelmistosta vastaava promoottori Teemu Mäntynen.

”Voidaan jo nyt siis puhua viime vuotta vahvemmasta ohjelmasta vaikka vielä on nimiä julkistamatta”, lisää Kalle Keskinen

Erikoishintaiset kahden päivän liput ovat myynnissä maaliskuun loppuun asti. Päiväkohtaiset pääsyliput tulevat myyntiin myöhemmin kevään aikana.

Julkistetut artistit:
Opeth (SWE), Cult of Luna (SWE), Cannibal Corpse (USA), Hypocrisy (SWE), Napalm Death (UK), Leprous (NOR), Zeal & Ardor (CZE/USA), Turmion Kätilöt, Vader (POL), The Ocean (DEU), Wolfheart, Norna (SWE), Rotten Sound, Dawn of Solace

***

NOH 2021 - LIPUT & INFO

Uusi metallifestivaali Oulun legendaarisessa tapahtumapuistossa Kuusisaaressa!

2 PÄIVÄÄ:
Pääsy molempina päivinä tapahtuma-alueelle
2 PÄIVÄÄ SILVER:
Pääsy tapahtuma-alueelle ja VIP-alueelle
2 PÄIVÄÄ GOLD VIP: Pääsy tapahtuma-alueelle ja VIP-alueelle. Ruokailu VIP-alueella molempina päivinä. Ilmainen tavarasäilytys. Kaksi drinkkilippua molemmille päiville (yht. 4 kpl).

Järjestäjä pidättää oikeuden aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.

***

Seuraa meitä somessa:

Instagram
Facebook

www.northofhell.fi


Ikäraja: K-18

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Ostorajoitus max 5 kpl per asiakas.