EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 9.12.2022  /  Yo-talo  /  Tampere

Normandie (SWE)

Normandie (SWE) Liput

Tapahtuma on siirtyy Tampereen YO-Talolle!

Ostetut liput käyvät YO-Talolle sellaisenaan.
YO-Talon keikkaliput myy Lippu.fi

***

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 31.3.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 10.5.2022 mennessä.

***

Normandie paljastaa salaisuutena ensi talvena!

Ruotsalaisyhtye antaa kaikkensa lavalla Tampereen YO-Talolla 9.12.2022!

Normandie julkaisi helmikuussa 2021 kolmannen albuminsa Dark and Beautiful Secrets.
Laulaja Philip Strand antoi levylle kaikkensa.
– Dark and Beautiful Secrets on henkilökohtainen ja tumma kokonaisuus. Se ei kuitenkaan tarkoita, että albumi olisi ruma tai kielteinen; halusin avata kokemuksiani ja samalla rohkaista kuulijoita puhumaan omista kipukohdistaan. Se on Dark and Beautiful Secretsin kantava teema.

Vakavoitumisesta huolimatta Normandie muistaa yhä olla pirullisen tarttuva, totaalinen ja herkkä. Tiukkojen riffien ja timanttisen tuotannon kautta voimatrio iskee nyt valmiimpana kuin koskaan: bändin ilmaisussa on vivahteita popista ja modernista rockista, joka soundaa ajoittain hyvinkin metallisena. Muun muassa 30 Seconds to Marsiin ja Bring Me To Horizoniin verrattu Normandie konsertoi Suomessa viimeksi vuonna 2019. Pitkän odotuksen jälkeen orkesteri saapuu faniensa eteen keväällä 2022.

tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Tullikamarin turvallisuusohje täällä .