EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 2.4.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Normandie (SWE)

Normandie (SWE) Liput

Normandie paljastaa salaisuutensa ensi keväänä!

Liput:
- ennakkoon Tiketistä 19€
- ovelta 20€ (mikäli jäljellä)

Normandie paljastaa salaisuutensa ensi keväänä!Normandie julkaisi helmikuussa 2021 kolmannen albuminsa Dark and Beautiful Secrets. Laulaja Philip Strand kertoo albumista:
– Dark and Beautiful Secrets on henkilökohtainen ja tumma kokonaisuus. Se ei kuitenkaan tarkoita, että albumi olisi synkkä; halusin avata kokemuksiani ja samalla rohkaista kuulijoita puhumaan omista kipukohdistaan. Se on Dark and Beautiful Secretsin kantava teema.

Vakavasta teemasta huolimatta Normandie on yhä pirullisen tarttuva, totaalinen ja herkkä. Tiukkojen riffien ja timanttisen tuotannon kautta voimatrio iskee nyt valmiimpana kuin koskaan: bändin ilmaisussa on vivahteita popista ja modernista rockista, joka on ajoittain hyvinkin metal-painotteista.

Muun muassa 30 Seconds to Marsiin ja Bring Me To Horizoniin verrattu Normandie nähtiin Suomessa viimeksi vuonna 2019. Pitkän odotuksen jälkeen orkesteri saapuu faniensa eteen keväällä 2022.

www.normandieofficial.com
www.rocks.fi
www.nem.fi

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 2.4.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot