EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 10.12.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Normandie (SWE), Delta Enigma, Balance Breach

Normandie (SWE), Delta Enigma, Balance Breach Liput

Tapahtuma on siirretty 10.12.2022 ja siirtynyt takaisin On The Rocks.

Alkuperäiselle päivämäärälle 2.4.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 11.5.2022 mennessä.

***

Normandie paljastaa salaisuutensa!

Liput:
- ennakkoon Tiketistä 19€
- ovelta 20€ (mikäli jäljellä)

Normandie paljastaa salaisuutensa joulukuussa On the Rocksissa!
Normandie julkaisi helmikuussa 2021 kolmannen albuminsa Dark and Beautiful Secrets. Laulaja Philip Strand kertoo albumista:
– Dark and Beautiful Secrets on henkilökohtainen ja tumma kokonaisuus. Se ei kuitenkaan tarkoita, että albumi olisi synkkä; halusin avata kokemuksiani ja samalla rohkaista kuulijoita puhumaan omista kipukohdistaan. Se on Dark and Beautiful Secretsin kantava teema.

Vakavasta teemasta huolimatta Normandie on yhä pirullisen tarttuva, totaalinen ja herkkä. Tiukkojen riffien ja timanttisen tuotannon kautta voimatrio iskee nyt valmiimpana kuin koskaan: bändin ilmaisussa on vivahteita popista ja modernista rockista, joka on ajoittain hyvinkin metal-painotteista.

Muun muassa 30 Seconds to Marsiin ja Bring Me To Horizoniin verrattu Normandie nähtiin Suomessa viimeksi vuonna 2019. Pitkän odotuksen jälkeen orkesteri saapuu faniensa eteen keväällä 2022.

www.normandieofficial.com
www.rocks.fi
www.nem.fi

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.