EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24. - La 25.11.2023  /  Kerhola  /  Nokia

Nokian Tuhdimmat Pikkujoulut

Nokian Tuhdimmat Pikkujoulut Liput

Tuhdimmat Tahdit proudly presents: Nokian Tuhdimmat Pikkujoulut Kerholassa!

Marraskuussa juhlitaan Nokian suurimpia pikkujouluja, kun Nokian Tuhdimmat Pikkujoulut valtaa Kerholan 24.-25.11.2023! Viikonlopun aikana päästään revittelemään niin livemusiikin kuin kasaridisconkin tahtiin.

Perjantaina lavan ottaa haltuun Steve ’n’ Seagulls, joka nostaa pikkujoulutunnelman laipioon ainutlaatuisen musiikin keitoksellaan. Rock- ja metal-klassikoiden uudelleensovituksista sekä omasta tuotannostaan kansainvälisestikin tunnettu yhtye tuo Kerholaan unohtumattoman timantinkovan liveshow’n.

Lauantaina discopallojen välkettä Kerholaan tuo supersuosittu aikuisten K40 Kasari-Disco. Pikkujoulukansaa tanssittamassa ovat Kasari Radion juontajana tunnettu DJ Salsa Sinisalo sekä Tampereen oma legenda DJ Juissi. Laitetaan kasaribileet käyntiin ja juhlitaan, kuin silloin ennen!

Tapahtuman järjestää Tuhdimmat Tahdit -metallifestivaali.

www.tuhdimmattahdit.com

tuhdimmattahdit.com/


Ikäraja: K-18

Ovella peritään eteispalvelumaksu.

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla:kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Käytettävissä on induktiosilmukka: kyllä
Esteetön WC: kyllä

Muuta: Liikuntarajoitteinen + avustaja -lippu on tarkoitettu kaikille avustajan tarpeessa oleville nimestään huolimatta.
Keikkailtoina ensisijainen kulku on pääovesta (viereinen ovi), joka on auki ja ovella järjestyksenvalvoja, joka avustaa tarvittaessa, mutta mikäli tarpeen,
niin painikkeella toimivan oven käyttäminen on myös mahdollista. Luiska löytyy. Hissi ei ole keikkailtojen aikana asiakkaiden käytössä. Ylemmät kerrokset eivät ole asiakkaiden käytössä. Ensimmäisessä kerroksessa ei ole korkeita kynnyksiä. 1. kerroksessa inva-WC.