EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24.11.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Club Bête Noire: NNHMN (DE), Kasvot, DJ Miss Addams

Club Bête Noire: NNHMN (DE), Kasvot, DJ Miss Addams Liput

Darksynth-yhtye NNHMN ensimmäistä kertaa Helsingissä!

Berliinistä käsin operoiva elektro-duo NNHMN luo tummanpuhuvalla musiikillaan resonanttia ja tunnelmallista äänimaisemaa, jossa new wave- ja postpunk-vaikutteet lyövät kättä nykyajan teknokulttuurin kanssa. Lee ja Michal yhdistävät materiaalissaan melodiset synalinjat sekä eteeriset lauluosuudet kokeellisella, mutta helposti lähestyttävällä ja tanssittavalla tavalla.

NNHMN on viime vuodet kerryttänyt seuraajakuntaa kiertämällä Eurooppaa, soittamalla paikallisilla klubeilla Berliinissä ja tekemällä esiintymisiä muun muassa Soulissa, New Yorkissa, Montrealissa ja Barcelonassa. Yhtyeen viimeisin albumi Circle of Doom julkaistiin kesällä 2023.

Illan avaava Kasvot on tuore Helsinkiläinen postpunk-kvartetti, jonka soinnissa perinnetietoinen mustahuuli-soundi kohtaa modernimmat sävyt.

Levymusiikista vastaa DJ Miss Addams

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 21 €, mikäli jäljellä.

Turvallisuus // Safety

Myynti loppuu 24.11.2023 19:00.