EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 8.5.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

Nina Mya & UMO Helsinki Jazz Orchestra

Nina Mya & UMO Helsinki Jazz Orchestra Liput

Jazzlaulaja Nina Mya ja UMO Helsinki Jazz Orchestra julkaisevat yhteisen albumin Searching My Soul maaliskuussa 2023. Levy on osa UMO Helsinki Jazz Orchestran Great Voices -sarjaa, jossa orkesterin solisteina nähdään upeaäänisiä laulajia niin Suomesta kuin maailmalta. Levynjulkaisukonsertti pidetään Helsingin G Livelabissa maanantaina 8.5.2023.

Great Voices -sarjassa on kuultu vuodesta 2020 alkaen lukuisia konsertteja, ja tämä digitaalisessa muodossa ilmestyvä albumi on ensimmäinen sarjassa julkaistava tallenne. Nina Myan tumman täyteläinen, vahvasti tulkitseva ja pohjolassa hyvin ainutlaatuinen ääni on omiaan avaamaan albumisarjan.

Levy koostuu pääosin Nina Myan omista sävellyksistä, joiden uudet big band -sovitukset ovat albumilla kapellimestarinakin toimineen UMOn pääkapellimestarin ja taiteellisen johtajan Ed Partykan käsialaa.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Myynti loppuu 8.5.2023 19:00.