EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 18.10.2019  /  MDNGT Bar&Club  /  Hyvinkää

Nikke Ankara

Nikke Ankara Liput

Vain Elämää -formaatistakin tuttu, multiplatinaa myynyt räppäri Nikke Ankara nähdään Hyvinkään MDNGT:ssa perjantaina 18. lokakuuta!

Universal Musicille levyttävä artisti on takonut molemmilla pitkäsoitoillaan isoja hittejä. Esikoislevy "Nikke tulee kotiin" sinkautti maailmalle sellaisia raitoja kuin Värifilmi, Spesiaali, Koska sä eroot, Rullaa ja Perjantai 13. Viime vuonna ilmestynyt seuraaja "Ootsä nähny Nikkee" puolestaan tarjosi suomalaisille mm. En tiiä sun nimee, Ettei nyt vaan sattuis mitään, Rikkinäinen prinsessa, Pisamat ja Mona Lisa -tason bängereitä.

Kovien striimilukujen takaa löytyy todella taitava kirjoittaja, jonka monipuolinen ulosantikaan ei jää terävän kynän rinnalla kakkoseksi. Hän on marinoitunut nuoresta pitäen freestyle-ringeissä ja lunastanut passinsa räppipeliin jo aikaa sitten ennen suuren levy-yhtiön debyyttiä.

Facebook-tapahtuma
MDNGT

www.raflaamo.fi/fi/hyvinkaa/mdngt-bar-club


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime 24:00


Liput ovelta 12 €, S-Etukortilla 10 €.