EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Ke 2. - Ma 7.12.2020  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Karanteeniteatteri: Niina Hosiasluoma: Minä olen Hossu.

Karanteeniteatteri: Niina Hosiasluoma: Minä olen Hossu. Liput

Koronavirustilanteen vuoksi yleisöpaikat ovat poistettu Tiivistämöltä 13.12. asti, ja esitykset ovat seurattavissa vain live streamin kautta.

Voit vaihtaa katsomoon ostamasi liput stream-lipuksi ottamalla yhteyttä osoitteeseen: hei@tiketti.fi .

Voit myös palauttaa liput alla olevin ohjein. Halutessasi voit valita palautuksen Karanteeniteatterin lahjakortille.Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 23.01.2021 mennessä.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun. 

_________

Minä olen Hossu on keski-ikäisen komediennen hysteerisen omaelämänkerrallinen show. Puhutaan yksin ja yksinäisyydestä, vaikkei koronakevät niihin asioihin juurikaan vaikuttanut.

Tässä välitilinpäätöksessä nähdään haaroja, tapsuttelua ja juomataukoja, sekä yksi dramaattinen valotilanne. Lisäksi kuullaan itkua, häpeää ja jonkin verran itsetyytyväisyyttä.

Niina Hosiasluoma on 50-vuotias näyttelijä, klovni ja komedienne, jonka Näyttelijäliitto palkitsi Vuoden teatterinäyttelijä -tittelillä 2017.

Hän on saanut oppinsa Kööpenhaminassa, Lontoossa ja Helsingissä. Hän innostuu yhä uusista haasteista naiivin nuorukaisen tapaan.

Juhlaesitystä suunnitellessaan hän vaikuttui brittiklovni Jamie C.

Woodin esityksistä. Tämä on Hossun unelman toteutuma, tosin ilman punaista nenää.

Teatteri Takomon ensemblen jäsenenä Hosiasluoma on esiintynyt muun muassa Akse Petterssonin näytelmässä Noitavaino (2016) ja Jukka Ruotsalaisen ohjauksessa Alien (2018). Vierailijana hänet on nähty Rakastajat-teatterissa Leea Klemolan näytelmässä Viettelyksen asuntovaunu (2017). Yhdessä Minna Kivelän kanssa hän on esittänyt suosittuja komediahahmoja Eki ja Reiska.

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000006559609.html

Ohjaus: Minna Kivelä
Näyttämöllä: Niina Hosiasluoma
Äänisuunnittelu: Tuukka Pasanen
Dramaturginen apu: Akse Pettersson
Valosuunnittelu: Kalle Ropponen

www.karanteeniteatteri.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Ovet klo 18:00

Numeroimattomat istumapaikat

Esityksen kesto 1h 10min

Narikka 3€ veloitetaan Tiivistämöllä sisään tultaessa.

Stream-lippu

Voit osallistua teatteriin live streamin välityksellä, alla olevia ohjeita seuraten.
Pääset katsomaan teatteria osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Lähetys aktivoituu klo 18:30, ja esitys alkaa klo 19:00. Live stream -koodi toimii yhdellä laiteella kerrallaan.

Tallenne ostettavissa 7.12.2020 klo 21:00 asti ja katsottavissa 7.12.2020 klo 23:59 asti. Stream-lipulla voit katsoa sekä live streamin että tallenteen.