EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 6.6.2020  /  Live stream  / 

Niila & Viviology Gospel Choir (Trio) @ SemiLive

Niila & Viviology Gospel Choir (Trio) @ SemiLive Liput

Tervetuloa Niilan SemiLive-keikalle 6.6. lauantaina! Niila esiintyy yhdessä Viviology Gospel Choir (Trio) kanssa suoraan Berliinistä!

Niila on Berliinissä asuva suomalainen laulaja-lauluntekijä. Murtautuminen kansainvälisille markkinoille sai alkusysäyksen v.2015 Niilan solmittua levytys sopimuksen Saksan Universal Musicin kanssa ja kierrettyään ulkomaisia lavoja Sunrise Avenuen lämppärinä. Tämän jälkeen Niila on kiertänyt Saksassa täyttäen saleja omilla klubikiertueillaan ja viimeistelee juuri pitkään odotettua toista albumiaan, joka julkaistaan loppuvuodesta 2020. SemiLiven konsertissa kuullaan akustinen kattaus Niilan vanhaa ja uutta julkaisematonta tuotantoa Kitaristi Derek Ullenboomin ja Viviology gospelkuoron säestämänä suoraan Berliinistä. 

Instagram
Facebook
Youtube

www.semilive.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 20:00

Pääset katsomaan keikkaa osoitteessa semilive.fi lipustasi löytyvällä koodilla. Koodi aktivoituu tapahtumasivulla 15 min ennen keikan alkamista. Huomioithan, että sisäänpääsyyn oikeuttava koodi ei ole Tiketin 13-numeroinen lippukoodi, vaan erillinen kirjain- ja numeroyhdistelmä, jonka löydät lipustasi.

Showtime:
20.00 Helsinki (UTC+3)
19.00 Berliini (UTC+2)

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Live stream