EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.3.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

RANKKA ILTA 2: Night Slasher (LTU), Jumalation, Malicious Death

RANKKA ILTA 2: Night Slasher (LTU), Jumalation, Malicious Death Liput

NIGHT SLASHER 

Ensimmäistä kertaa Suomessa esiintyvä liettualainen Night Slasher (ex.Alcotopia) on niittänyt mainetta vuodesta 2014 lähtien ja esiintynyt mm isojen thrash-bändien lämppärinä. Tyylin muututtua enemmän black metal vaikutteiseksi "Black Speed metalliksi" muutti bändi nimensä Night Slasheriksi ja samaa nimeä kantava albumi ilmestyy. 6.2.2024. Hurjista keikoistaan tunnettu bändi satsaa esiintymisessään spektaakkelimaiseen showhun asusteinen ja maskeineen. Bändin soundikirjo ulottuu hitaista pahaenteisistä melodioista raivoisan thrashaamisen kautta majesteettiseen black metal-kaaoksen ja sanoitukset johdattelevat kuulijat synkille henkisille matkoille joita ruokkivat visiot todellisuutemme abrsurdeista painajaisista ja demonisesta itsetuhosta.

Youtube | Facebook | Night Slasher

JUMALATION

2000-luvun alusta tinkimätöntä ja synkkäsävyistä 80-lukulaista thrashia tahkonnut bändi sisältää tuttuja hahmoja mm Forca Macabra yhtyeestä. Yhtye julkaisi kauan odotetun toisen albuminsa The Mouth Of Moloch syyskussa -23 ja sen tiimoilta vankkaa underground-suosiota jo pitkään bändi on palannut lavoille nälkäisenä ja janoisena. Luvassa on siis ilkeitä riffejä, niittejä ja heiluvia hiuspehkoja.

Youtube | Youtube 2 | Facebook

MALICIOUS DEATH

2002 perustettu Malicious Death on viimeistelemässä viidettä albumiaan, ja sinkkujulkaisuja on luvassa heti alkuvuodesta. Bändi on tunnettu ennen kaikkea tinkimättömästä thrash metal-soundistaan, mutta uuden kokoonpanon myötä maalaillaan myös laveammalla crossover-pensselillä, toisaalta suorasukaisen ja punkimman materiaalin, toisaalta progressiivisten ja jopa jazz vaikutteisten ratkaisujen myötä. Meno lavalla on intensiivistä ja roisin viihdyttävää, siitä vastaa viimekädessä legendaarinen solisti-taiteilija Greger Grönholm.

Youtube | Facebook

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.