EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 12.3.2019  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Night Lovell (CAN), Versace Henrik

Night Lovell (CAN), Versace Henrik Liput

Ladataan…

NIGHT LOVELL (CAN) KLUBIKEIKALLE SUOMEEN!

Ilosaarirockissa yleisöä villinnyt kanadalaisräppäri Night Lovell palaa Suomeen.

Kanadalainen Night Lovell on noussut nopeasti yhdeksi tämän hetken suosituimmista underground-räppäreistä. Hänen kappaleensa SoundCloudissa ja YouTubessa ovat saavuttaneet jo yhteensä yli 50 miljoonan kuuntelun rajan.

Night Lovellin keikat ovat tunnettuja energisyydestään - sekä Euroopan- että Amerikan-kiertueet ovat olleet lähes loppuunmyytyjä. 20-vuotias artisti on päässyt tähän pisteeseen täysin itsenäisesti, ilman levy-yhtiön tukea. Voidaankin sanoa, että Night Lovell on lähellä lopullista läpimurtoaan.


LÄMPPÄRI

Keikalla lämppärinä nähdään hip hop/art trap -lupaus Versace Henrik. Roisista tyylistään ja ennen kaikkea älyvapaan holtittomista live-esiintymisistään tunnettu artisti on herättänyt nopeasti kiinnostusta vaihtoehtoisen tyylinsä ja energisten keikkojensa myötä.

Uransa Soundcloud-julkaisuilla luoneen Versace Henrikin arvaamaton estetiikka ja omintakeinen tuore tyyli on poikinut artistille lukuisia esiintymisiä. Versace Henrikin keikkakalenterista löytyikin kesällä muun mussa Ruisrock, Blockfest, Sideways ja WKND Festival.

www.facebook.com/nightlovell999


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 24 € / 22 €, mikäli jäljellä.

Korjaamolainen-alennuksen saat liittymällä Korjaamon jäseneksi ilmaiseksi osoitteessa www.korjaamo.fi