EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 3.10.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Night Lovell (CAN)

Night Lovell (CAN) Liput


Kanadalainen rap-artisti ja tuottaja Night Lovell saapuu lokakuussa Euroopan kiertueellaan Suomeen! Tämän hetken seuratuimpiin underground-räppäreihin lukeutuva artisti esiintyy Helsingin Tavastia-klubilla maanantaina 3.10.2022.

Yli 750 miljoonaa kertaa maailmanlaajuisesti Spotifyssa striimatun Night Lovellin keikat tunnetaan korkeista adrenaliinitasoista, kovasta tykityksestä ja mylvivistä yleisöistä. Niin artistin Euroopan kuin Pohjois-Amerikan rundit ovat olleet pitkälti loppuunmyytyjä.

Night Lovellin biisien äänimaailma on yhdistelmä synkkiä, mystisiä ja ajoittain suorastaan aavemaisia soundeja. Intensiivisen ja kokeellisen tyylin viimeistelevät usein kivuliaita aiheita käsittelevät lyriikat. Räppäri teki läpimurtonsa parrasvaloihin vuonna 2014 julkaistulla ”Concept Vague” -mixtapella, jolta löytyy myös Lovellin kaikkein tunnetuimpiin biiseihin lukeutuva hittisingle ”Dark Light”.

Toukokuussa 2021 edellisen kokopitkän levynsä ”Just Say You Don’t Care” julkaissut Night Lovell on paljastanut aikovansa julkaista uuden albumin vuoden 2022 lopulla. Tulevalta projektilta saatiin huhtikuussa kuultavaksi ensimmäinen singlelohkaisu ”Mr. Make Her Dance”, joka saavutti ensimmäisen kuukauden aikana yli 10 miljoonaa kuuntelua. Lovell on urallaan tehnyt yhteistyötä mm. levy-yhtiö G59:n perustajien $uicideboy$in, Youtube-sensaatio CORPSEn ja elokuussa Blockfesteillekin saapuvan bbno$in kanssa.

Useamman kerran Suomessa klubi- ja festarikeikkoja heittänyt Night Lovell nähtiin Helsingissä edellisen kerran maaliskuussa 2019, kun räppäri esiintyi hullaantuneelle yleisölle jo ennakkoon loppuunmyydyllä keikalla Korjaamolla.


***

  Saavutettavuus:Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

  Tapahtumapaikka on esteetön.

  ***

  Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

  Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

  Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

  Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

  Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


  Ikäraja: K-18
  Aika: Ovet klo 19:00

  Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

  Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

  Myynti loppuu 3.10.2022 19:00.