EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 4.8.2018  /  Olympia  /  Tampere

Nicole + supports

Nicole + supports Liput
Takaisin

Ladataan…

Nicole: Mördöreus Kilhin' -kesäkiertue saapuu Olympiaan 4. elokuuta.

 

Tapahtumapäivämäärä on muuttunut aiemmasta:
Ennen 6.6.2018 ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: hei@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla. Lippupalautukset tulee tehdä 3.8.2018 klo 12:00 mennessä.

 

Metalliyhtye Nicolen klubikiertue huipentaa yhtyeen 20-vuotisjuhlallisuudet, jotka alkoivat jo menneenä syksynä. Nicole soittaa kesäkiertueellaan kappaleita koko pitkän uransa varrelta. Nicole valmistelee parhaillaan uutta albumia, josta irrotettu single julkaistaan vielä tänä kesänä.

 

HISTORIA
Vuonna 1997 Teuvalla perustettu Nicole on julkaissut viisi albumia, joista neljä viimeisintä on noussut Suomen viralliselle albumilistalle. Kivenkovana live-esiintyjänä tunnettu bändi on ihastuttanut festarikansoja jo kaksi vuosikymmentä muun muassa Provinssin, Ilosaaren, Nummirockin, Sonispheren ja Tuskan lavoilla.

www.facebook.com/nicoleband/


www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Showtime 22:30 Lighthouse Project
                    23:30 Nicole