EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 2.10.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

Kaaosklubi: Nicole, Misterer, Collusions

Kaaosklubi: Nicole, Misterer, Collusions Liput

Jo kolme vuotta Kaaosta, Jägeria ja Suomen kovimpia livebändejä!

Kaaosklubin 3 v. -synttäriklubilla nähdään viime syksyn jälkeen keikkatauolla ollut Nicole, thrashmetallin nimeen vannova Misterer, sekä death-/metalcorea paukuttava Collusions. Klubi siis esittelee jälleen eri tyylilajien tulevia lupauksia, illan päättyessä jo lähes kulttimaineen saavuttaneen Nicolen tykitykseen. Synttärijuhlien kunniaksi tulee illassa myös Jäger virtaamaan  -  jopa totuttua enemmän!

Aikataulu

21.00 ovet
21.30 Misterer
22.15 Collusions
23.00 NICOLE

Nicole

Vuonna 1997 perustettu metallibändi Nicole on julkaissut viisi menestyksekästä pitkäsoittoa ja yhteensä 14 julkaisua, sekä soittanut satoja keikkoja ympäri Suomen niin festareilla kuin klubeilla. Nicole toimittaa yhden maamme kovimmista livekeikoista aina, eikä Kaaosklubi-keikka tule olemaan minkäänlainen poikkeus tähän sääntöön.

Nicole - Suljetut Ajatukset

Misterer

Misterer on musiikin monitoimimies Mikko Herrasen perustama thrashmetalliyhtye. Musiikillisesti yhtye luottaa 80- ja 90-lukujen esikuviensa viitoittamaan perinteisen thrashiin, mutta tarvittaessa uskaltaa poiketa sivupoluille hakemaan vivahteita muistakin metalligenreistä. Misterer yhdistää musiikissaan sopivassa suhteessa vauhtia, voimaa, ketteryyttä sekä melodioita, ja lopputuloksena kuulijoiden päät heiluvat ja nyrkit viuhuvat ilmassa. 

Yhtyeen helmikuussa 2020 julkaistu Fierce Retaliation -EP löytyy kaikista digitaalisista musiikkipalveluista ja antaa esimakua myöhemmin tänä vuonna julkaistavasta uudesta levystä. Listen to Thrash Metal and LIVE!

Misterer - Backrage

Collusions

Collusions on vuonna 2019 perustettu death- ja metalcoren välimaastossa operoiva yhtye pääkaupunkiseudulta. Elokuussa 2020 debyyttialbuminsa julkaissut yhtye on pyrkinyt tuomaan itseään ihmisten tietoisuuteen huhtikuussa alkaneella kolmen singlen sarjallaan, sekä kauttaaltaan nykyaikaisella ja raikkaalla kosketuksella core-musiikin ytimeen!
Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus, sillä Lost, Not Gone -albumia ja ylipäätään Collusionsia kuullaan ensimmäistä kertaa livenä! Eikä suinkaan pienin äänin, nämä pojat eivät energisellä ja karismaattisella esiintymisellään jätä kenellekään epäilyksiä! 

Collusions - Love To Kill

HUOM! Tulethan paikalle vain terveenä. Jos sinulla on ylähengitystieoireita kuten yskää, nuhaa tai tukkoisuutta tai tunnet itsesi muuten kipeäksi, jääthän kotiin.

 

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 2.10.2020 21:00.