EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 4.12.2020  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Nicole, Khroma, Misterer, Chronoform & Supreme Havoc

Nicole, Khroma, Misterer, Chronoform & Supreme Havoc Liput

HEAVIEST X-MAS BASH 2020:

RYTMIKORJAAMOLLA JUHLITAAN PIKKUJOULUA NICOLEN TAHDITTAMANA

Tänä vuonna pikkujouluja juhlitaan erityisen raskaasti! Pohjanmaan oma metalliylpeys NICOLE saapuu Seinäjoen Rytmikorjaamolle joulukuussa 2020 mukanaan kotimaan metallikentän kiinnostavimmat vaihtoehtonimet ja kuumimmat tulokkaat. Näitä metalli-minifestareita et halua missata!

NICOLE ei esittelyjä kaipaa. Teuvalla vuonna 1997 perustettu suomenkielinen metalliyhtye soittaa Rytmikorjaamolla pitkästä aikaa kotikentällään! Nicole  on julkaissut viisi albumia; niistä neljä viimeisintä on noussut Suomen viralliselle listalle, korkeimpana kärkenä "Sivu syyttömästä" -albumi sijalle 6. Nicole niittää mainetta yhtenä Suomen kovimmista livebändeistä. Nicole valmistautuu seuraavan albuminsa julkaisuun vuonna 2021. Katso musiikkivideo "Harha".

KHROMA yhdistelee musiikissaan alavireisiä grooveja, triphop- ja drumbass-biittejä sekä elokuvallisia tunnelmia lopunajan kirskuvaksi kollaasiksi. Yhtye on julkaissut kaksi albumia ja kiertänyt Euroopassa useaan otteeseen, viimeksi syksyllä 2019 Jinjer-yhtyeen lämmittelijänä. Katso musiikkivideo "Kill The Friction".

MISTERER on solisti-rumpali Mikko Herrasen johtama thrash metal -ryhmä, jonka vimmaiset live-esiintymiset eivät jätä ketään kylmäksi. Yhtye julkaisi syksyllä 2020 uuden We Kill -singlen, joka enteilee ensi vuonna julkaistavaa pitkäsoittoa. Katso musiikkivideo "I Am A God".

CHRONOFORM julkaisi syksyllä 2020 toisen täyspitkän albuminsa "Myoni". Yhtye soittaa modernia metallia ammentaen vaikutteita useista eri alagenreistä. Melankoliseen äänimaailmaan kontrastia tuo energinen ja hyväntuulinen liveshow, josta ei meininkiä puutu. Katso musiikkivideo "The Paradox".

SUPREME HAVOC on pohjanmaalainen metallitulokas, joka yhdistelee musiikissaan hardcoren vauhtia, sludgen tunnelmaa ja doomin raskautta. Katso musiikkivideo "Fatal".

 

TURVALLISUUS

Rytmikorjaamon klubin kapasiteettia on rajoitettu tulevissa tapahtumassamme alle puoleen normaalista luodaksemme turvallisen ja viihtyisän tapahtuman kaikille osallistujille.  

Vaikka yleisökapasiteettia on rajoitettu, olemme mitoittaneet palvelut normaalille kapasiteetille sekä tehostaneet hygienia- ja turvallisuustoimia. Henkilökuntamme käyttää maskeja ja suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaillemme. Oma maski kannattaa siis ottaa mukaan tai tarvittaessa ostaa paikan päältä (2 €/kpl).

Noudatathan ohjeistustamme saapuessasi

- Älä saavu tapahtumaan, jos tunnet olosi flunssaiseksi tai sinulla on kuumetta
- Huolehdi omalta osaltasi käsihygieniasta ja turvaväleistä.
- Suosittelemme maskin käyttöä.
- Nauti elävästä musiikista!

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 20:45

SHOWTIME:
20:45 Misterer
21:30 Supreme Havoc
22:00 Khroma
22:45 Chronoform
23:15 Nicole

Liput ovelta 15 € mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Lippujen varausaika 2 päivää.

 

Myynti loppuu 4.12.2020 20:00.