EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Ti 8.6.2021  /  Kulttuuritalo  /  Helsinki

Nick Mason’s Saucerful of Secrets

Nick Mason’s Saucerful of Secrets Liput

Nick Mason's Saucerful of Secrets tuo Pink Floydin alkuaikojen helmet Kulttuuritalolle

Koronaepidemian johdosta Nick Mason's Saucerful of Secretsin konserttikiertue siirtyi ja 12.6.2020 suunniteltu konsertti Kulttuuritalolla siirtyi tulevaisuuteen. Olemme saaneet uuden päivän viimein artistilta ja konsertin uusi päivä on 8.6.2021. Paikkana säilyy Kulttuuritalo.

Kaikki jo ostetut liput 12.6.2020 konserttiin käyvät sellaisenaan siirtyvään konserttiin vuodelle 2021. Mikäli uusi päivä ei sovi, voit palauttaa lipun tai vaihtaa sen lahjakorttiin 11.7.2020 saakka.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja. Lomakkeella voit valita myös lahjakortin Loud'n Liven tapahtumiin. Loud'n Live tulee julkaisemaan syksylle 2020 ja talvelle 2021 n. 60 uutta konserttia ja tapahtumaa, joihin myös lahjakortti kelpaa maksuna.

Voit myös päivittää lippusi toiseen Loud'n Live Promotionsin järjestämään tapahtumaan ottamalla meihin yhteyttä hei@tiketti.fi. Mikäli vaihdat lippusi kalliimpaan lippuun, veloitamme lippujen erotuksen kätevimmin sähköpostilaskulla. Lipun vaihdosta peritään 5e päivitysmaksu.

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.Suomen Pink Floyd -fanit pääsevät toden teolla nauttimaan yhtyeen alkuvuosien helmistä Helsingin Kulttuuritalossa kesäkuun 8. päivänä, jolloin viime vuonna Prog-lehden progejumalaksikin kruunattu Pink Floyd -rumpali Nick Mason tuo yhtyeensä Suomeen.

Huippumuusikoista koostuva Nick Mason´s Saucerful of Secrets soitti ensimmäisen keikkansa Lontoossa vuonna 2018, ja yhtye luo esiintymisissään ainutlaatuisen fiiliksen, joka henkii 1960-1970-lukujen taitetta. Kiertueen kappalevalikoimassa on kuultu parhaita paloja aina vuoden 1967 The Piper At The Gates Of Dawn -albumilta vuoteen 1971, jolloin Pink Floyd julkaisi Meddle-pitkäsoittonsa.

Mukana on kuultu myös ainutlaatuisia liveversioita esimerkiksi kappaleista Lucifer Sam, Arnold Layne sekä Bike, joita ei aikoinaan otettu mukaan Pink Floydin silloisiin livesetteihin laikaan.

Psykedeelisessä rockyhtyeessä ovat mukana kitaristi Lee Harris, Spandau Ballet -yhtyeestä tutuksi tullut kitaristi Gary Kemp sekä pitkäaikainen Pink Floyd -ulkojäsen, basisti Guy Pratt. Kosketinsoittimista ja ohjelmoinnista vastaa Dom Beken. Kuten Nick Mason on sanonut alusta lähtien; tavoitteena on vangita juuri 60- ja 70-lukujen vaihteen tunnelma, ei niinkään perustaa varsinaissta tribuuttiyhtyettä, sillä 14 vuotta sitten kuollutta Syd Barrettia ei voi vain korvata. Syd jätti bändin vuonna 1968.

Yhtye on saanut myös muiden Pink Floyd -jäsenten hyväksynnän, ja Roger Waters on nähty jopa vierailijana Saucerful of Secretsin keikalla New Yorkissa viime vuonna.

www.thesaucerfulofsecrets.com
www.facebook.com/saucerfulofsecretsofficial

www.loudnlive.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00
Myynti loppuu 8.6.2021 18:00.