EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 12.6.2020  /  Kulttuuritalo  /  Helsinki

Nick Mason’s Saucerful of Secrets

Nick Mason’s Saucerful of Secrets Liput

Nick Mason's Saucerful of Secrets tuo Pink Floydin alkuaikojen helmet Kulttuuritalolle


Suomen Pink Floyd -fanit pääsevät toden teolla nauttimaan yhtyeen alkuvuosien helmistä Helsingin Kulttuuritalossa kesäkuun 12. päivänä, jolloin viime vuonna Prog-lehden progejumalaksikin kruunattu Pink Floyd -rumpali Nick Mason tuo yhtyeensä Suomeen.
Huippumuusikoista koostuva Nick Mason´s Saucerful of Secrets soitti ensimmäisen keikkansa Lontoossa vuonna 2018, ja yhtye luo esiintymisissään ainutlaatuisen fiiliksen, joka henkii 1960-1970-lukujen taitetta. Kiertueen kappalevalikoimassa on kuultu parhaita paloja aina vuoden 1967 The Piper At The Gates Of Dawn -albumilta vuoteen 1971, jolloin Pink Floyd julkaisi Meddle-pitkäsoittonsa. 

Mukana on kuultu myös ainutlaatuisia liveversioita esimerkiksi kappaleista Lucifer SamArnold Layne sekä Bike, joita ei aikoinaan otettu mukaan Pink Floydin silloisiin livesetteihin laikaan. 

Psykedeelisessä rockyhtyeessä ovat mukana kitaristi Lee Harris,  Spandau Ballet -yhtyeestä tutuksi tullut kitaristi Gary Kemp sekä pitkäaikainen Pink Floyd -ulkojäsen, basisti Guy Pratt. Kosketinsoittimista ja ohjelmoinnista vastaa Dom Beken. Kuten Nick Mason on sanonut alusta lähtien; tavoitteena on vangita juuri 60- ja 70-lukujen vaihteen tunnelma, ei niinkään perustaa varsinaissta tribuuttiyhtyettä, sillä 14 vuotta sitten kuollutta Syd Barrettia ei voi vain korvata. Syd jätti bändin vuonna 1968.

Yhtye on saanut myös muiden Pink Floyd -jäsenten hyväksynnän, ja Roger Waters on nähty jopa vierailijana Saurceful of Secretsin keikalla New Yorkissa viime vuonna. 

Nick Mason´s Saurceful of Secrets julkaisee livealbumin Live At The Roundhouse huhtikuun 17. päivänä, ja konsertti nähdään valikoiduissa elokuvateattereissa jo 10. maaliskuuta. Esimakua tulevasta voi tsekata jo täältä. Yhtye suuntaa julkaisun myötä keikoille, ja esiintyminen Helsingissä on osa näiden konserttien sarjaa.

www.loudnlive.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00
Myynti loppuu 12.6.2020 18:00.