EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 10.4.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

New Music Finland: Neili, Sini Sax, Neemu

New Music Finland: Neili, Sini Sax, Neemu Liput

New Music Finland -ilta esittelee On THe Rocksissa uusia tulokkaita ja uutta musiikkia rapistä poppiin. Ensimmäisessä illassa nähdään rap-artisti Neemu, pehmeäsoundinen artistiö-lauluntekijä Sini Sax sekä nouseva pop-artisti Neili.

Neemu on kotkalaislähtöinen rap-artisti, joka aloitti uransa täysi-ikäistymisen kynnyksellä vuonna 2009. Räppiin ja hiphop-kulttuuriin nuori miehenalku hurahti jo 2000-luvun alussa. Yli vuosikymmenen kestäneelle uralle mahtuu toistasataa keikkaa ympäri Suomea klubilavoilta festareille. Viime vuosina Neemu on muuttanut tyyliään enemmän tanssittavaan "bileräppiin". Musiikillaan mies haluaa viihdyttää ja tuoda hyvää fiilistä yleisölleen, mutta ei pelkää myöskään ottaa kantaa ajassa puhuttaviin aiheisiin huumorilla ja pilkkeellä silmäkulmassa. Neemu työskentelee ylpeästi ilman levy-yhtiötä, eli täysin itsenäisenä artistina. Tuotannoista vastaa pääasiassa Momentum Productionsin Miika Saloranta. Vuonna 2022 tamperelaisen Inde Morjestan kanssa julkaistu "Ei oo helppoo olla mies" nousi suureksi viraalihitiksi TikTokissa ja kappale nousi Spotifyn virallisella TOP-listalla sijalle 124 ja Suomen 50 viraalisinta-listan kärkikahinoissa, parhaimmillaan sijalla 2, kappale viihtyi yli kuukauden!

Sini Sax:
Pehmeäsoundinen artisti-lauluntekijä Sini Sax kirjoittaa kevyttä pop-musiikkia, jossa yhdistyy heleä soundimaailma, rapea elektropop ja kiehtovat tekstit. Romantiikasta, ranskalaisesta estetiikasta ja elämän magiasta inspiroituvan oululaisartistin ensimmäinen single “Kesäfilmi (Muistoja tyhjästä)” kutsuu kuulijan romanttiseen, salaiseen päiväuneen. Elokuussa 2023 julkaistu debyytti sai positiivisen vastaanoton pohjoisen radiokanavilla ja lunasti myös paikan Spotifyn kuratoimalta iskelmä-soittolistalta. Myös artistin tammikuussa 2024 ulos tuleva julkaisu "Jäin kiinni" kelluttaa ihastuttavalla, tummanheleällä, teemallaan.

Neili:
Neili on nouseva pop-artisti joka on yksi tämän hetken kiehtovimmista nimistä suomen indieskenessä, joka on myös mukana The Voice Of Finlandin 13. tuotantokaudella.

Hän julkaisi ensimmäisen singlensä "Haittaako" joulukuussa 2020. Toinen julkaisu "Deja Vu" julkaistiin 30.4.2021. Kolmas single "Ilmapallot" tuli ulos 20.8.2021 ja neljäs single "Eräpäivä" 4.2.2022. Kappaleet ovat menestyneet hyvin suoratoistopalvelu Spotifyssä sekä saaneet radiosoittoa paikallisilla radiokanavilla.

Suuremman yleisön tietoisuuteen Neili nousi vuoden 2021 lopulla julkaistessaan Pimeään -kappaleen yhdessä Miikan kanssa. Huhtikuussa 2022 Neili valittiin YleX viikon nosteessa-artistiksi YleX:n uuden musiikin ohjelmaan. Neili - nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin 29.4.2022. Sen jälkeen Neili on julkaissut uutta musiikkia tasaiseen tahtiin sekä keikkaillut ahkerasti ympäri suomea.

New Music Finland:
New Music Finland on yhden miehen yritys auttaa Suomalaisia artisteja, bändejä ja musiikin tekijöitä. Promoan, pidän soittolistoja, kuuntelen murheita ja autan myötä ja vastoin käymisessä. NmF -iltojen tarkoitus on tuoda näkyvyyttä, niin kokeneille, kuin kokemattomillekkin tahoille. Toivomuksena, että suomalaisten tieroisuus eri musiikintekijöistä kasvaisi ja paljon enemmän uusia biisejä tulisi ihmisten tietoisuuteen.

Aikataulu:
19:00 ovet
19:30 Neemu
20:15 Sini Sax
21:00 Neili

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.