EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 10.4.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

New Model Army (UK), Sarparanta

New Model Army (UK), Sarparanta Liput

NEW MODEL ARMY PALAA SUOMEEN HUHTIKUUSSA

Pitkän uran punkrockin ja poliittisen aktivismin parissa tehnyt New Model Army palaa Suomeen ensi keväänä. Brittiyhtyeen mittava Euroopan-kiertue saavuttaa Helsingin Tavastian keskiviikkona 10. huhtikuuta.

Karismattisen keulahahmonsa Justin Sullivanin johtama New Model Army on ennakkoluulottomasti kaatanut saakka punkin, post-punkin ja tummasävyisen goottirockin raja-aitoja jo vuodesta 1980. Ehtymättömän terävällä sävelkynällään yhteiskunnan epäkohtia ruotiva yhtye onnistuu yhdistämään poliittisen sanoman melankoliseen ja melodiseen musiikkiin unohtamatta basson ja rumpujen tahdittamaa vankkaa rytmitaustaa. Asemansa brittipunkin merkittävimpien yhtyeiden joukossa sementoineen New Model Armyn odotettu, järjestyksessään 16. studioalbumi ”Unbroken” julkaistaan tammikuussa 2024.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .