EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 7.9.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

New Blood: Split Iris, Indistinct, Sacred Dimension

New Blood: Split Iris, Indistinct, Sacred Dimension Liput

SPLIT IRIS

Suomen länsirannikolta myrskyn lailla kumpuava Split Iris edustaa modernin progressiivisen metalcoren uusinta aaltoa. Yhtye on tehnyt kentällä läsnäolonsa selväksi aktiivisuudellaan sekä nousujohteisella kasvullaan. Split Iris kirjoitti Tammikuussa 2024 levytyssopimuksen yhdysvaltalaisen Seek & Strike levy-yhtiön kanssa.

Split Iris yhdistää modernin metallin keskeisimmät piirteet yhtyeen intohimoon löytää uusia luovia polkuja musiikilliseen itseilmaisuun, luoden yhtyeelle ainutlaatuisen ja tunnistettavan soundin. Yhtyeen tuottamalle musiikille ominainen vahva ja valloittava tunnelataus purkautuu kuulijalle matalalta draivaavien kitarariffien, massiivisten äänimaisemien sekä lumoavien laulumelodioiden muodossa. Raumalla perustettu yhtye on luonut myös vahvaa fanipohjaa sykähdyttävällä keikkapresenssillään ja tarjoilee livenä elämyksellistä sekä energian täyteistä modernin metallin juhlaa.

Split Iris julkaisee "Bloodred Dusk" -nimisen debyyttialbuminsa 28.6.

INDISTINCT
Indistinct on modernia progressiivista metallia soittava tamperelaisyhtye.

Bändin musiikissa kuuluu omalaatuinen yhdistelmä matalavireistä dissonoivaa matikkametallia, häpeilemättömän outoja syntetisaattorisovituksia, 2000-luvun alun rockia ja modernia elokuvamusiikkia.

Indistinct on kerännyt musiikillaan laajasti kansainvälistä fanikuntaa ja yhtyettä pidetään yhtenä oman genrensä mielenkiintoisimmista akteista.

Indistinct julkaisi kolmannen albuminsa loppuvuodesta 2023.

SACRED DIMENSION
Kun Suomen niemimaan eteläisimmästä kärjestä kantautuu maata järisyttävää metalcore-junttausta, tiedetään, kuka on asialla.

Hangosta kotoisin oleva Sacred Dimension on tehnyt selvää jälkeä kentällä jo useamman vuoden ajan ja sen myötä kerännyt kappaleilleen satojatuhansia toistokertoja. Bändi on todistanut tekemisensä vaikuttavuuden myös useiden suomalaisten metalli- ja rockfestareiden lavoilla.

Kitaralla, bassolla, rummuilla ja hieman harvinaisemmalla keytarilla yhtye saa aikaan melodista, aivomassaan vahvasti takertuvaa metallia. Tarttuvuuden kruunaavat oivaltavat soolot sekä kolmen kovan luokan laulajan tuottamat cleanit sekä scream- ja growl-vokaalit.
SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 7.9.2024 19:00.