EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 25.2.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Nervosa (BRA), Warbringer (USA)

Nervosa (BRA), Warbringer (USA) Liput

Nervosa ja Warbringer Suomeen helmikuussa 2022!

Yksitoista vuotta brutaalisti sahannut brasilialainen Nervosa soittaa talvella Suomessa kaksi keikkaa. Raivokas thrash metal kirskuu torstaina 24. helmikuuta Tampereen Yo-talolla ja seuraavana iltana Helsingin On the Rocksissa.

Nervosan lisäksi samoille lavoille kapuaa yhdysvaltalaisyhtye Warbringer, jonka thrash metal on kiehunut polttavana vuodesta 2004. Nervosaa ja Warbringeriä yhdistää tyylin lisäksi myös levy-yhtiö Napalm Records, jonka artisteilta voi totutusti odottaa vain kuuminta paahtoa.

Luvassa on totaalinen metallipaketti. Sekä Nervosa että Warbringer ovat valmiita iskemään korvat täyteen uutta ja vanhaa thrashiä ja molemmilla bändeillä on luvassa todella valoisa tulevaisuus genrensä huipulla vuonna 2022!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 25.2.2022 19:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot