EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.10.2021  /  Bar Loose  /  Helsinki

NEØV

NEØV Liput

Valitettavasti Roan on joutunut perumaan esiintymisensä.

***

Loosen kellarissa nähdään perjantaina 15.10.2021 indieyhtyeet NEØV ja Roan.

NEØV on kansainvälisesti arvostettu indierockyhtye, jonka muodostavat veljekset ja multi-instrumentalistit Anssi ja Samuli Neuvonen. Tammikuussa 2021 julkaistu yhtyeen neljäs albumi Picture of a Good Life on kerännyt runsaasti mediahuomiota ja radiosoittoa erityisesti saksankielisessä Euroopassa. Keikoilla yhtyeen kokoonpanoa vahvistaa Jussi Hietala (mm. Pariisin Kevät, Rubik, J.Tala). NEØV levyttää saksalaiselle Clouds Hill -levymerkille (mm. The Mars Volta).

www.neovband.com
www.facebook.com/neovband
www.instagram.com/neovband/

Viiden helsinkiläisen muodostama Roan palvoo melodioita ja pop-estetiikkaa. Vuonna 2016 perustettu Roan on julkaissut minialbumin Japanissa asti ja keikkaillut säännöllisesti pk-seudulla. Bändi on työskennellyt muun muassa ruotsalaisen Stefan Bomanin kanssa, joka tunnetaan yhteistyöstään esimerkiksi Kentin kanssa. Suomessa Roanin julkaisut ovat päätyneet YleX:n radiosoittoon sekä Spotify-listoille. YleX onkin kuvannut yhtyettä yhdeksi ”tämän hetken aliarvostetuimmista kotimaisista maailmanluokan bändeistä”.

www.roanhelsinki.wordpress.com
www.facebook.com/roanhelsinki
www.instagram.com/roanhelsinki

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot