EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 7.8.2021  /  Möysän Musaklubi  /  Lahti

Neonya!! Party

Neonya!! Party Liput

NEONYA!! PARTY LAHTI

HAPPY HARDCORE - J-CORE - HANDS UP - EUPHORIC FRENCHCORE

Neonya!! Party tuo värit takaisin bileisiin! Ainoastaan hyväntuuliseen musiikkiin keskittyvä klubi ei genrerajoja pelkää vaan luvassa on kaikkea 90-luvun Hands Upista animeremixeihin ja tuoreimpiin melodisiin hardcore-bängereihin - Tärkeintä on että tempo pysyy korkealla ja kädet katossa!

LINE UP:
BIONATOR PROJECT
DJ HEXEXEN
DJ KEHVELI x VJ RUSTOGA
DJ SADEN
DJ THMZ B2B DJ RONRON
DJ YUKATA

BIONATOR PROJECT

Kotimaisen melodisen frenchcoren uraauurtava tuottaja joka on raivannut tiensä läpi Suomen hardcoreviidakon uniikeilla leadeilla ja kosmoksen pimeimmätkin nurkat täyttävällä euforialla. Kovassa nosteessa oleva DJ-tuottaja on soittanut samoilla lavoilla mm. Sefa ja Angerfistin kanssa ja julkaissut ahkerasti musiikkia - Kuuntele uusin single "Take Me There" Spotifyssa:

HEXEXEN

Hexexen soittaa musiikkia happy hardcoresta eurobeatin kadonneisiin helmiin - Tällä kertaa luvassa on täyslaidallinen '90 - ja '00 - luvun Hands Upia joten Scooterit ja eurodance-remixit ovat taattuja.

DJ KEHVELI x VJ RUSTOGA

Suomen räjähtävin duo jonka seteistä ei puutu vauhtia tai voimaa. Miehet ovat tyhjentäneet pankin lukuisten conien iltabileissä sekä Neonya!!:n aiemmissa tapahtumissa niin huolella että muiden on ollut vaikea nousta lavalle heidän jälkeensä.

SADEN

"Queen of J-CORE":ksi ristitty SadeN tunnetaan japanilaiseen hardcoreen keskittyvistä seteistä joiden tempo nousee helposti 220:n tuolle puolen - luvassa on siis vahvaa ja melodista hallittua kaaosta!

DJ THMZ B2B DJ RONRON

THMZ on bileiden villi kortti jonka setit yllättävät aina - paino on japanilaisella hardcorella, mutta sekaan mahtuu kaikkea trancesta technoon. Tällä kertaa mukana on myös Dj RonRon!

DJ YUKATA

Animeremix-ekspertti jonka levylaukusta löytyy flippejä ja mash-upeja joka lähtöön. Tällä kertaa luvassa on j-coren lisäksi väkeviä hardcore-remixejä.

Facebook | Instagram | Twitter


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Tapahtuma-aika 18:00-01:00

Elokuun rajoitukset ja suositukset tapahtumille eivät ole vielä täysin varmoja, joten esim. tapahtuman alkamis- ja loppumisaika riippuu niistä. Tapahtumassa noudatetaan kaikkia suosituksia ja määräyksiä ja tarjoamme aluksi myyntiin rajoitetun määrän lippuja niin, että esimerkiksi turvavälien pitäminen tilassa on mahdollista. Tiedotamme viipymättä kaikista muutoksista!

Myynti loppuu 7.8.2021 18:00.