EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.10.2021  /  Ilokivi  /  Jyväskylä

Neonya!! Party!

Neonya!! Party! Liput

Kaupungin värikkäimmät bileet tulevat taas!

Neonya!! Party on erityisesti japanilaiseen konemusiikkiin keskittyvä tapahtuma joka tarjoilee kuumimmat biitit Tokion hardcore-skenestä ja hämärien pelihallien rytmipeliosastolta höystettynä UK Hardcorella, Eurobeatilla ja tiukoilla anime- ja pelimusiikkiremixeillä. Luvassa on siis korkeita tempoja, hypereitä melodioita ja sataprosenttisen kovaa menoa!

DJ's

WK9
Pitkän linjan hardcoretuottaja ja DJ WK9 tunnetaan muun muassa rAmen Break -podcastin miksauksistaan sekä lukuisilta Lucky Lotuksen kokoelmilta löytyvistä UK HC- ja J-Core -bängereistä. WK9 on vienyt Suomea melodisen hardcoren maailmankartalle jo toistakymmentä vuotta ja vauhti on vain kiihtymään päin!
https://www.facebook.com/wk9mu...
https://soundcloud.com/tripfie...
https://www.mixcloud.com/WK9

Yukata
Neonya!!:n streamien MC ja conien iltabileiden tanssilattiat kerta toisensa jälkeen suvereenisti haltuun ottava DJ Yukata ei genrerajoja pelkää vaan hänen levylaukustaan löytyy kaikkea citypopista speedcoreen. Universumin vastakkaisilta puolilta olevat biisit löytävät usein tiensä saumattomasti samaan settiin villien meemimashuppien kanssa.
https://soundcloud.com/dj-yuka...
https://twitter.com/djyukata

Pantsu Punx
DJ SadeNin ja DJ Hexexenin vuonna 2019 perustama Pantsu Punx tarjoaa japanilaisen hardcoren helmet ja räjähtävät livevisuaalit samassa hallitun kaaoksen paketissa! Neonya!! Partyn ja -Streamin taustalta löytyvä duo on nähty mm. Otaku Hardcore Revolutionin ja J-Core Lifen onlinefestareilla sekä monien conibileiden illan viimeiset hitaat tarjoavina soittajina.
https://www.facebook.com/pants...
https://twitter.com/pantsupunx
https://www.mixcloud.com/NeonP...

BLNQ
DJ BLNQ:n levylaukusta löytyvät tiukimmat eurobeat-rallit sekä monipuolinen kattaus konemusiikkia jokaiseen lähtöön. Tilanteesta riippuen tarjolla voi olla kaikkea chillistä breakbeatiin ja Jyväskylässä kallistutaan epäilemättä valikoiman vauhdikkaampaan päähän.
https://www.facebook.com/BLNQM...
https://twitter.com/BLNQMUSIC
https://soundcloud.com/blnqmus...

THMZ
THMZ, toisin sanoen Neonya!!:n lahtelaisin tiskijukka, jatkaa maailmanvalloitustaan! Tällä kertaa vastassa on Jyväskylän tanssilattia ja sotakoneistona on nopeatempoinen J-Core.
https://www.instagram.com/thmz...
https://www.mixcloud.com/thmz/

Tabbels
Neonya!!:n striimien vakiokasvo DJ Tabbels tuo Jyväskylään levylaukillisen tiukimpia animeremixejä! Luvassa on musiikkia jota Suomen klubeilla ei yleensä pääse kuulemaan, joten kissankorvat pystyyn ja omia suosikkitunnareita bongaamaan!

https://twitter.com/tabbelss

Facebook | Instagram | Twitter


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Tapahtuma-aika 21:00-04:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot