EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 3.6.2023  /  Tiivistämö  /  Helsinki

Neonya!! Party: Hardcore Heat

Neonya!! Party: Hardcore Heat Liput

Suomen värikkäin ja hyperein klubitapahtuma starttaa kesän Helsingin Tiivistämöllä!

Kesäkuussa nähdään Neonya!! Partyn tähän asti massiivisin ja kansainvälisin kattaus kun Tiivistämön lavoille nousevat MAT WEASEL BUSTERS (ES), DANIEL SEVEN (IT), DJ DEGRADATION (SE/SCO), kotimaiset BIONATOR PROJECT ja MÄTTÖ MÄTTÖ MÄN sekä koko liuta Neonyan veteraani-DJ:itä!

MAT WEASEL BUSTERS ei seuraa sääntöjä eikä trendejä.

Häpeilemättömän elämänmyönteiseen, energiseen ja yllättävään raskaaseen konemusiikkiin erikoistunut maestro liikkuu yhtä sujuvasti niin genrejen kuin maailman maiden ja lavojenkin välillä.

Mat Weasel Busters on kunnostautunut Hard Technon, Gabberin, Hardtekin, Hardstylen, UK Hardcoren ja Frenchcoren saroilla, usein vinkaten silmää 80- ja 90-lukujen Eurodancelle, pop-kulttuurille ja rockille.

Juuriltaan ranskalaista tyyliä edustava Euroopan kärkinimi on matkannut ympäri maailmaa 20-vuotisen uransa aikana tuoden härskit kickit, jyräävät bassolinjat sekä hurmaavat ja huvittavat pop-bootlegit kaikkialle missä bileet käyvät kuumimmillaan!

DANIEL SEVEN on yksi Italian suurista Hard Dance ja Happy Hardcore -tuottajista. Lapsesta asti musiikkia ja pelejä fanittanut artisti julkaisi ensimmäisen kappaleensa vuonna 2011 aikansa merkittävällä "Hardcore Underground 5" -kokoelmalla ja on siitä lähtien tahkonnut biisejä ja remixejä lukuisille levy-yhtiöille ympäri maailman. Tiukkojen Happy Hardcore -rallien lisäksi Daniel Seven on tuottanut myös pelimusiikkia muun muassa Capcomille ja Taitolle sekä perustanut Hard Danceen keskittyvän HPTG Music levy-yhtiön ja kollektiivin.

BIONATOR PROJECT yhdistelee vaivatta euforisia melodioita raudanlujiin Frenchcore-kickeihin.

Vuodesta 2021 tämä Suomen hardcoreviidakon onnistuneesti läpäissyt tuottaja on vaikuttanut julkaisuillaan Rapture Recordsilla, legendaarisen Masters of Hardcoren alla, ja jakanut lavoja muun muassa Zefan ja Angerfistin kanssa.

Bionator Projectin vauhti ei osoita pienintäkään merkkiä hidastumisesta, ja niin jatkuu myös Euforisen Hardcoren maailmanvalloitus!

MÄTTÖ MÄTTÖ MÄN palaa Tiivistämölle! Hervottomien remix-settien mystinen mestari tunnetaan YleX:n perjantai-iltojen hypereistä minimixeistä DJ Orionin ohjelmassa, mutta viime aikoina maskimies on kunnostautunut myös omien julkaisujen saralla ja tuottanut tasaiseen tahtiin menevää J-Corea ja HardTekia mm. japanilaisen Login Recordsin kokoelmille. Kesäkuussa luvassa voi olla jotakin ihan erityistä, joten laita rasti kalenteriin!

DJ DEGRADATION on pitkän linjan Ruotsalais-Skottilainen Hardcore-DJ.

20 vuoden aikana mies on jakanut lavan toistuvasti skenen kärkinimien kanssa ja hänen settinsä tunnetaan erityisesti periksiantamattomasta tykityksestä ensimmäisestä biisistä viimeiseen.

Mukavuusalueellaan Hardtekin ja Terrorin välillä tämä paholainen ei juuri armoa tunne, joten jos aikomuksena on reivata viimeiseen hikipisaraan asti, tiedät kenen settiä et halua missata!

Mukana menossa ovat myös koko kattaus Neonya!!n veteraani-DJ:itä:
* Aversal
* BLNQ
* Hexexen
* NEKA
* Rassyy
* SadeN
* Serica Kitty
* THMZ b2b RonRon
* Tracid Voyager
* Yukata

***

https://neonya.party
https://spoti.fi/3G22V5j
twitter.com/neonyaparty
fb.com/neonyaparty

instagram.com/neonyaparty
https://www.youtube.com/@Neonya
https://discord.gg/neonya


www.tiivistamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30
Showtime 20:00

TICKETS:

Early bird from 29,90 €
Regular advance tickets from 34,90 €

+ Cloakroom fee

GENERAL INFORMATION

► Age limit is 18 - Be prepared to show a valid ID at the door

► No outside drinks or food at the venue

► You are requested to present a valid ticket at the door - Get your ticket only from official and reliable sources to avoid scammers

Myynti loppuu 3.6.2023 19:30.