EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.12.2021  /  45 Special  /  Oulu

Neondad + Harhala

Neondad + Harhala Liput

Neondad on suomalainen populaarimusiikkia esittävä yhtye, jonka laulaja-rumpali Peter von Baghdad ja kitaristi-laulaja Lusty Dad perustivat Oulun Välivainiolla ja Kiimingissä 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä. Hidastempoisesta ja kevyestä musiikistaan kuuluisa Neondad on yksi dad-musan merkittävimmistä yhtyeistä kautta aikain, ja se on D-A-D:n, Father John Mistyn ja Puff Daddyn ohella tunnettu eräänä neljästä isosta dad-artistista.

Yhtyeessä sen perustamisesta alkaen mukana olleiden Lustyn ja Peterin lisäksi Neondadin kokoonpanoon lukeutuvat vuodesta 2010 yhtyeessä soittanut soolokitaristi Hung Dad ja vuonna 2011 yhtyeeseen liittynyt basisti Feliz Navidad.

> Neondad Spotifyssa> Neondad Facebookissa> Neondad IG:ssä


Harhala on usvainen mielenmaisema, joka kaikuu kiellettyjä ajatuksia. Mustat aallot keinuttavat ja kuulaissa suvanteissa tuulet raivoavat puuskittaisina myrskyinä. Harhala soi suomenkielistä tummanpuhuvaa ja kuulasta kitararockia viisihenkisen orkesterin voimin. Vaikutteet niin post- kuin AOR-rockista sekoittuvat maalaileviksi sovituksiksi ja tiiviiksi tunnelmaksi.

Kaksisuuntainen Post-AOR, Rovaniemi-Oulu

> Harhala Spotifyssa> Harhala Facebookissa


TURVALLISUUS

45 Specialissa käytämme koronapassia!

Noudatamme nyt ja aina viranomaisten antamia, ajantasaisia ohjeita ja rajoituksia, ja pidämme huolta ravintolamme asianmukaisesta puhtaudesta.

Pidäthän omalta osaltasi huolta myös muista saapuessasi keikalle:
• Pese ja/tai desinfioi käsiä usein ja huolellisesti. Käsidesiä on saatavilla.
• Muista peittää suusi/nenäsi yskiessä tai aivastaessa.
• Pidä riittävää etäisyyttä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.
• Älä tule keikalle kipeänä, tai jos sinulla on mitään koronaan viittaavia oireita.

Kiitos että välität!

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 21:00

Liput ovelta 11 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 10.12.2021 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot