EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.10.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

Bloodbound (SWE)

Bloodbound (SWE) Liput

Bloodbound ensimmäisille keikoilleen Suomeen!

Vuonna 2004 perustettu Bloodbound vääntää melodista metallia Tampereella ja Helsingissä.

Ruotsalainen Bloodbound julkaisi yhdeksännen albuminsa toukokuun 2021 lopulla.

Creatures of the Dark Realm -pitkäsoitto ajaa yhtyeen kiertueelle, joka ulottuu myös Suomeen. Bloodboundin historian ensimmäinen Suomen-keikka raikaa Tampereen legendaarisella Yo-talolla. Seuraavana iltana on vuorossa Helsingin On the Rocks.

Bloodboundin innoittajat tulevat heavy metalin perusarvoista. Ensimmäisen albuminsa Nosferatun aikoihin nuori viisikko kunnioitti Iron Maidenia, Helloweeniä ja Judas Priestiä, mutta myös muita instituutioita, joille melodiat ovat tärkeitä.

– Miettikää vaikkapa The Beatlesia ja ABBAa. Heidän biisinsä ovat kuolemattomia juuri melodisuuden takia, kosketinsoittaja Fredrik Bergh tiivistää.

Siksi Bloodbound haluaa tuoda materiaaliinsa aina jotain uutta. Creatures of the Dark Realm soi raikkaana, modernina 2020-luvun power metal -levynä.

– On joskus hankala uudistua ja olla toistamatta itseään, mutta uudella pitkäsoitolla tarjoamme enemmän koukkuja ja voimakkaampia melodioita kuin koskaan.

– Bloodbound on pysynyt uskollisena power metalin perusarvoille, mutta näen tehtäväksemme myös kehittää ja viedä eteenpäin omaa genreämme. Siksi Creatures of the Dark Realm on erittäin monipuolinen ja tarttuva levy, Bergh lupaa.

BLOODBOUND (SWE)

la 23.10.2021 Helsinki, On the Rocks (liput alk. 22,50 e, Tiketti), ovelta 25 e

Ennakkoliput tulevat myyntiin pe 4.6.2021 klo 9.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.


Myynti loppuu 23.10.2021 20:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot