EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 30.6.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Nelma U (levyjulkkarit) + Sebastian Noto

Nelma U (levyjulkkarit) + Sebastian Noto Liput

Oikealta nimeltään Alma Uimonen eli Nelma U on sekoitus internet-aikakauden outoutta ja perisuomalaista melankoliaa. Hän on musiikkidiggarien löytö ja yksi maan mielenkiintoisimmista nuorista artisteista, joka on julkaissut jo kaksi hehkutettua albumia. G Livelabissa juhlitaan näistä viimeisimmän, huhtikuussa julkaistun "Nelma U Vol. 2 - Takaisin kouluun" -albumin julkkareita.

Nelma U on tuottanut, sanoittanut ja äänittänyt itse suuren osan kappaleistaan. Vuoden 2020 kesällä omakustanteena julkaistu Nelma U, Vol 1 on kokonaisuus, jolta löytyy vaikutteita PMMP:n vanhasta tuotannosta aina hyperpoppiin asti. Artistin toinen albumi työstettiin yhteistyössä Matti Ahopellon ja Miikka Koiviston kanssa ja sai hehkutusta mm. Helsingin Sanomilta (****) ja soi Radio Helsingin viikon levynä.

"15 kappaleen kokonaisuudessa on vaikutteita hyperpopista, räpistä, ambientista sekä millenniumin aikaisen popin kimalluksesta. Tyttöydestä tulee voimavara tiivistunnelmaisissa, pariminuuttisissa kappaleissa, joissa on sopivassa suhteessa arkisen lyriikan kepeyttä ja vakavuutta."
- Helsingin Sanomat (****)

Illan avaa Sebastian Noto. Monelle vielä mysteerinä pysynyt Sebastian Noto on 25-vuotias laulaja-lauluntekijä. Jo teinivuosistaan intohimoisesti musiikkia tehnyt artisti on kokeillut kaikenlaista. Hän on soittanut bändissä bassoa ja laulanut englanniksi edm-biisien kertosäkeitä, mutta on juuri nyt parhaimmillaan kotimaisen popparin kengissä. Ja sitä Sebastianin nykyinen musiikki myös on - rehellistä, kansainvälisen tason puhdasta poppia. Hyväntuulen musiikkia.

Sebastian Noto julkaisi debyytti-EP:nsä “Ääriviivoja” 18. kesäkuuta 2021 Skorpionin kautta.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00


Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 30.6.2022 20:00.