EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 4.3.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Nelli Milan (levyjulkkarit), Handshaking

Nelli Milan (levyjulkkarit), Handshaking Liput

Nelli Milan on oululaislähtöinen, sittemmin Helsinkiin ja Berliiniin kotiutunut artisti, tuottaja ja biisintekijä. Hänen juurensa ovat bändivetoisessa indieilmaisussa, josta suunta on kehittynyt omaehtoiseen poppiin ja elektronisen musiikin tuotantoihin.

Milanin kahdessa osassa julkaistava uusin albumi Levottomat Luut on melankolisen indiepopin ja housevaikutteisen tanssimusiikin hybridi, jonka syksyllä 2021 julkaistu ensimmäinen osa "tarjoilee eskapistisen kokemuksen taidokkaasti tuotetun housen muodossa" - Rumba 16.10.2021. Albumin toinen osa seuraa keväällä 2022.

Handshaking eli Fedja Kamari on musiikkientusiasteille tuttu Töölön Ketterästä ja Radio Helsingistä, sekä hyvää mainetta niittäneistä DJ- ja livekeikoistaan.

Pop- ja house-sävytteinen debyyttialbumi Garden Clogs julkaistiin 26.3. Albumia rakennettiin pitkään ja hartaasti. Artistin mukaan ajoittain henkisesti raastavaa projektia on tehty vuosien varrella täysin uusiksi moneen kertaan. Artistin debyytti on elektronisen- ja tanssimusiikin yleisölle odotettu teos ja toivoo levyn tuovan näkökulman, haastavan ja kyseenalaistavan mitä elektroninen tanssimusiikki voisi olla Suomessa. Handshaking haluaa ravistella genreen liittyvää jäykkää ajattelutapaa, purismia ja kirjoittamattomia sääntöjä. Artistin mukaan elektronisen musiikin ei tarvitse olla outoa tai vaikeasti lähestyttävää, vaan haluaa tehdä siitä helpommin ymmärrettävää.

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.