EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.4.2022  /  Apollo Turku  /  Turku

Nelli Matula

Nelli Matula Liput


Valovoimainen pop-artisti Nelli Matula nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2016 jättihitillään Lemmikki. Artistin debyyttialbumi Jumalatar julkaistiin elokuussa 2019 ja se ylitti platinarajan pian ulostulonsa jälkeen. Levyltä hiteiksi nousivat kappaleet Helposti särkyvää ja Koske.

Energisestä artistipersoonastaan ja lavakarismastaan tunnettu laulaja tekee parhaillaan toista albumiaan. Tulevalta kokonaisuudelta on julkaistu tähän mennessä singlet Sukupuuttoon, Lelu ja Tulevaisuuteen. Nellin artistiura on edennyt nousujohteisesti kunkin julkaisun myötä. Hän on rikkonut singleillään henkilökohtaisia julkaisupäivän striimausennätyksiään ja saanut myös kasvavassa määrin radiosoittoa.

Kokonaisvaltaisen showkokemuksen tarjoaminen on Nelli Matulalle sydämen asia ja se näkyy hänen upeissa keikkatuotannoissa. Vaikuttavien laulu- ja esiintymistaitojensa lisäksi Nelli tuo esiintymisiinsä mukaan myös tanssia.

www.apolloturku.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 22:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Pöytävaraukset ja tiedustelut osoitteesta apollo@nightclub.fi

***

Ravintolassa on käytössä koronapassi. Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.