EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.12.2021  /  Tampere-talo: Sorsaklubi  /  Tampere

Sorsaklubi: Neljä Ruusua

Sorsaklubi: Neljä Ruusua Liput

Tapahtuma on siirtynyt kertaalleen.

Aikaisemmille päivämäärille 13.3.2020, 19.9.2020 ja 9.4.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 31.5.2021 mennessä.

***

Neljä Ruusua on yhtye, joka ei juuri esittelyitä kaipaa. Joensuussa vuonna 1982 perustettu yhtye seikkailee musiikillaan popin ja rockin rajamailla ja on julkaissut 15 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa.

Neljä Ruusua on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suomalaisen musiikin kantayhtyeistä. Yhtyeen lukuisat hitit, kuten Juppihippipunkkari , Sun täytyy mennä , Poplaulajan vapaapäivä , Matka on syvä , Hunningolla , Luotsivene , Popmuseo , Valuva taivas , Missä vaan ja Elän vain kerran , soivat edelleen radioissa. Eikä sovi unohtaa tuoreimman Euforia -albumin hittejä Sininen sunnuntai , Ajelen ja Esirippu , jotka jatkavat bändin hittiputkea.

Yhtye on edelleen alkuperäiskokoonpanossaan: Ilkka Alanko (laulu, kitara), Petteri "Kode" Koistinen (kitara), Jari "Lade" Laakkonen (basso) ja Kari "Kämy" Kämäräinen (rummut).

Sorsaklubi on Tampere-talon liveklubi, joka tarjoaa eläimellistä tunnelmaa ja maailman parasta musaa sopivan aikaiseen soittoaikaan.

Tuotanto Tampere-talo

 

Sorsaklubi :
Facebook
Instagram
@sorsaklubi

tampere-talo.fi/sorsaklubi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 20:00
Ovet auki tuntia ennen.

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Showtime: 20:00

Tapahtuma on ikärajaton, alueella on oma rajattu K-18 anniskelualue.

Myynti loppuu 18.12.2021 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot