EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 5.12.2019  /  Konepaja-sali  /  Helsinki

Neljä Ruusua

Neljä Ruusua Liput

Neljä Ruusua esiintyy Helsingissä Konepaja-salissa torstaina 5. joulukuuta

Vakiintuneella kokoonpanollaan jo 35 vuotta esiintynyt Neljä Ruusua saapuu konsertoimaan Helsingin uuteen Konepaja-saliin torstaina 5. joulukuuta. Kotimaisen musiikin ikoni seikkailee musiikissaan popin ja rockin rajamailla ja on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suomalaisen musiikin kantayhtyeistä. Yhtye on julkaissut 15 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa.

Konepaja-salin konsertissa päästään kuulemaan yhtyeen lukuisia hittejä, kuten "Juppihippipunkkari", "Sun täytyy mennä", "Poplaulajan vapaapäivä", "Hunningolla", "Luotsivene", "Popmuseo", "Valuva taivas", "Missä vaan" ja "Elän vain kerran", unohtamatta tuoreimman albumin "Euforia" hittejä, kuten "Sininen sunnuntai", "Ajelen" ja "Esirippu".

Yhtye on edelleen alkuperäiskokoonpanossaan: Ilkka Alanko (laulu, kitara), Petteri "Kode" Koistinen (kitara), Jari "Lade" Laakkonen (basso) ja Kari "Kämy" Kämäräinen (rummut)

 


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Showtime 21:45

Myynti loppuu 5.12.2019 20:00.
Konepaja-sali
Aleksis Kiven katu 17, 00510, Helsinki